X

Mari companii germane doresc sa infiinteze o platformă europeană online pentru INREGISTRARE, IDENTITATE ELECTRONICA şi SERVICII DE DATE

de null

Companii germane mari din sectorul financiar, auto şi cel de publishing discută înfiinţarea unei platforme pentru stocarea datelor personale, astfel încât clienţii să poată face cumpărături online fără să introducă informaţiile confidenţiale de fiecare dată, transmite Reuters.

Planul este similar unei iniţiative a Facebook în Statele Unite, care a creat Facebook Connect care permite conectarea pe mai multe site-uri cu o singură  identitate.

 

Allianz, Axel Springer, Daimler, Deutsche Bank, institutul de cercetări Core şi furnizorul de servicii de localizare Here Technologies au semnat o declaraţie de intenţie pentru crearea unei platforme pentru înregistrare, identitate electronică şi servicii de date, a anunţat luni grupul de companii.

 

”Ideea din spatele cooperării este de a oferi un răspuns european competitiv”, potrivit companiilor.

 

Răspunzând îngrijorărilor legate de confidenţialitate şi securitate, grupul de companii a arătat că noua platformă ”are rolul să garanteze cele mai ridicate standarde în securitatea datelor şi protejarea acestora”.

 

Lansarea iniţiativei va necesita mai multe luni, dar grupul de companii şi-au anunţat din timp planurile pentru a atrage mai mulţi parteneri.

 

Atunci când vor face cumpărături online, consumatorii care vor folosi serviciile platformei vor oferi o parolă vânzătorilor de bunuri şi servicii, pentru a debloca datele personale necesare tranzacţiei.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brotherExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. … si te conectezi cu cartea de identitate electronica… sau cu pasaportul electronic sau cel mai bine cu chip-ul implantat. Yupii !!!! (comentariul e ironic)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.