X

LEGEA vaccinării: Avertisment pentru medicii CARE SE OPUN! / Vor fi părinții despăgubiți dacă apar reacții adverse?

de null
Foto: Bucovina profundă

Medicii care critica vaccinarea si se opun, fara argumente stiintifice probate temeinic, ar putea fi cercetati de Colegiul Medicilor. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Florian Bodog, ministrul sanatatii:

“Nu cred ca un medic are dreptul sa faca propaganda impotriva vaccinului, avand in vedere ca exista dovezi, au fost multe boli eradicate, iar in momentul de fata suntem in plina epidemie de rujeola. Aceste sanctiuni vor aparea la momentul in care vom avea discutii si cu Colegiul Medicilor.”

Proiectul mai prevede o alta noutate. Ministerul Sanatatii va despagubi orice parinte al carui copil a suferit reactii adverse in urma vaccinarii. Propunerea face parte din acelasi proiect de lege care ii sanctioneaza pe cei care vor refuza sa isi imunizeze fetitele si baieti.

Astfel, statul se asigura ca nu lasa la interpretarea unui medic sau judecator o astfel de situatie. Una extrem de rara daca ii ascultam pe specialistii in domeniu care spun ca reactii adeverse serioase se numara pe degete intr-un an de zile.

Agentia Nationala a Medicamentului spune ca in primele patru luni ale acestui an, 47 de copii au avur reactii adverse in urma vaccinarii dintre care 16 au avut fie reactii alergice grave, pana la soc anafilactic sau TBC ganglionar.

Alexandru Rafila, Presedintele Societatii Romane de Microbiologie:

“Va exista o comisie tehnica care trebuie sa certifice la sugestia comitetul judetean ca exista o legatura directa de cauzalitate intre vaccin si reactia adversa serioasa.”

Astfel de cazuri vor face obiectul despagubirilor oferite de Ministerul Sanatatii. In alte state din Europa, sistemul se aplica deja.

 

Proiectul de lege urmeaza sa sufere modificari in Parlament. Pana atunci, ministerul Sanatatii se lupta cu lipsa vaccinurilor de pe piata. Abia luna aceasta, 10 mii de doze cu vaccinul ROR vor ajunge in tara. De asemenea firma furnizoare urmeaza sa livreze zilele urmatoare alte 110 mii de doze.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ce despăgubire poate compensa invaliditatea, schilodirea sau chiar moartea unui copil nevinovat? Această despăgubire este menită de fapt pentru a-i disculpa pe vinovații penal care au obligat vaccinarea acelor copii ce au suferit reacții adverse grave în urma vaccinării. Când de fapt ei ar trebuie să fie sancționați cel puțin cum prevede legea pentru părinții ce refuză vaccinarea, adică prin închisoare, începând de la minstrul sănătății, medic de familie, pediatru etc., toți care și-au adus aportul la vaccinarea obligatorie, peste voința părinților.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. “firma furnizoare urmeaza sa livreze zilele urmatoare alte 110 mii de doze.”

    Hristos A înviat!

    Fraților, câți copii avem în România la ora actuală?

    „16 au avut fie reactii alergice grave, pana la soc anafilactic sau TBC ganglionar.” – Dacă în 4 luni sânt 16 copii grav bolnavi, (să i-o spună lui mutu, că doar atât!) într-un an avem 64 de copii, iar în următorii 5 ani 320 de copii distruși realmente de vaccinuri. Asta la minim. Că la maxim, numai Dumnezeu știe. De copilașii morți nu vom știi mulți ani de acum încolo, sau doar când va fi prea târziu. Adică atunci când vom constata că bieții copilași de azi – adulții de mâine vor fi sterpi de-a binelea sau foarte grav bolnavi. Iar cei care totuși vor scăpa, vor trebui să ceară aviz de la stăpânire pentru nașterea de copii. Numai când mă gândesc cât de pasivi și indiferenți sânt părinții de azi și mă apucă groaza…

    Păzește-ne, Doamne!

  2. Si de ce sa despăgubească statul? Adică tot noi romanii sa plătim efectele negative?
    Nenorociții, in loc sa finanțeze Institutul Cantacuzino pt a produce vaccinuri adecvate populației Romaniei ne vor otrăvi copiii cu vaccinuri din străinătate, si culmea, tot romanu va suporta costul despăgubirilor.

    1. Hristos a înviat!
      Prietene Ovidiu, am impresia că tu crezi că există și vaccinuri bune. Trebuie să știi că niciodată, dar niciodată, nu s-a făcut un studiu comparativ, independent sau plătit de Big Pharma, pe un grup de populație suficient de mare ca să fie reprezentativ pe perioadă îndelungată între oameni vaccinați și nevaccinați. Trebuie să mai știi că toate, dar absolut toate studiile favorabile vaccinurilor au fost viciate de delictul de conflict de interes. Și dacă auzi pe cineva că susține vaccinurile să știi că și acela are un interes material sau numai moare de frică să nu-și piardă nivelul de trai ridicat. Și apoi de ce ar trebui să avem încredere în doctori, sistem de învățământ, guverne, mari companii farmaceutice și oricine câștigă un leu din faptul că eu sunt bolnav? Ați văzut voi doctori care sunt săraci, sunt smeriți și creștini practicanți evlavioși?
      Nu vede nimeni că Amerika fascistă are bugetul cel mai mare din lume pentru sistemul de sănătate și cea mai mare rată de vaccinare și totuși are populația cea mai bolnavă, mortatalitatea infantilă și mortalitatea infantilă în prima zi de naștere cea mai mare dintre țările “civilizate”? Dacă nu mă înșel este la nivel cu Uganda. Atâta timp cât toată lumea dă banii și cineva hotărăște pentru toți ce se face cu banii nu poate fi nici un fel de încredere. ZERO. Numai dacă cel care gospodărește banii este sfânt așa cum era sf. Simeon Noul Teolog. Pentru simplul motiv că toți sunt învățați încă de mici la școală, la liceu, la facultate, la televizor, etc. că omul a apărut dintr-o piatră și că Dumnezeu nu există. Și dacă Dumnezeu nu există TOTUL ESTE PERMIS!
      Mă rog pentru voi, Mihail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button