X

Rusia a MOBILIZAT FORTE la granita cu Coreea de Nord

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Situatie tensionata in peninsula coreeana, dupa ce si Kremlinul pare sa se pregateasca sa intervina militar. 

Trei trenuri transportand echipament militar greu au fost filmate de amatori in vreme ce se deplasau in zona Vladivostok, in apropierea frontierei cu Coreea de Nord. Alte imagini arata elicoptere militare rusesti indreptandu-se spre granita.

Oficialii Kremlinului au refuzat insa sa faca precizari. Purtatorul de cuvant al presedintelui Putin, Dmitri Peskov, a spus ca “desfasurarile de trupe nu sunt chestiuni publice”, dar a precizat ca “fiecare tara raspunde la schimbarile din situatia internationala in asa fel incat sa isi asigure propria securitate”.

https://youtu.be/q3GGa9fGoGQ

Agentia oficiala de stiri TASS sustine ca e vorba de convoaie militare destinate pregatirilor pentru parada militara de Ziua Victoriei. Exista insa speculatii potrivit carora rusii se pregatesc mai degraba pentru scenariul unui atac american asupa centrului de cercetari nucleare de la Yongbyon si consecintelor pe care acesta l-ar avea asupra Rusiei.

 Pe de alta parte, expertii rusi consultati de Moscow Times au spus ca si in cazul formarii unui nor radioactiv, e putin probabil ca acesta sa afecteze Rusia, din cauza directiei vantului in zona.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ceea ce se vede în video aduc mai mult cu elementele unei ofensive din miÈ™care. Oricum cred că pâna la jumătatea lui mai,razboiul va izbucni cu violenţă în orientul îndepărtat,iar zilele regimului nord coreean pecetluite. Coreea de Sud deplasează la ora asta trupe È™i blidate la graniÅ£a comună cu Ce’a de nord. Ceasul ticăie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button