X

CIA şi FBI, actiune comuna de investigare a celei mai mari brese de securitate: DIVULGAREA a mii de documente secrete despre tehnologiile utilizate pentru a pătrunde în smartphone-uri, televizoare inteligente şi sisteme informatice

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Agenţii CIA şi FBI au lansat o operaţiune comună pentru a investiga cea mai gravă breşă de securitate din istoria Agenţiei Centrale de Informaţii, care a dus la publicarea a mii de documente secrete despre tehnologiile utilizate pentru a pătrunde în smartphone-uri, televizoare inteligente şi sisteme informatice.  Aceste documente au fost divulgate de un avertizor de integritate din CIA către reprezentanţii WikiLeaks, transmite CBS News.

WikiLeaks a publicat documente care demostrează că agenţia americană a pătruns în televizoarele inteligente de la Samsung.

Surse familiare cu investigaţia au explicat că principalul suspect este o persoană din agenţie – fie un angajat sau un contractant al CIA.

CIA nu a anunţat public când şi mai ales cum au fost furate câteva mii de documente secrete, dar se crede că persoana vinovată a avut acces fizic la materiale.

Cele mai multe documente erau clasificate şi păstrate într-o secţiune specială a agenţiei de informaţii, dar sute de persoane aveau acces la materialele divulgate WikiLeaks.

Reprezentanţii WikiLeaks au susţinut că au obţinut documentele secrete de la foşti contractori ai CIA.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button