X

CIA şi FBI, actiune comuna de investigare a celei mai mari brese de securitate: DIVULGAREA a mii de documente secrete despre tehnologiile utilizate pentru a pătrunde în smartphone-uri, televizoare inteligente şi sisteme informatice

Agenţii CIA şi FBI au lansat o operaţiune comună pentru a investiga cea mai gravă breşă de securitate din istoria Agenţiei Centrale de Informaţii, care a dus la publicarea a mii de documente secrete despre tehnologiile utilizate pentru a pătrunde în smartphone-uri, televizoare inteligente şi sisteme informatice. Aceste documente au fost divulgate de un avertizor de integritate din CIA către reprezentanţii WikiLeaks, transmite CBS News.

WikiLeaks a publicat documente care demostrează că agenţia americană a pătruns în televizoarele inteligente de la Samsung.

Surse familiare cu investigaţia au explicat că principalul suspect este o persoană din agenţie – fie un angajat sau un contractant al CIA.

CIA nu a anunţat public când şi mai ales cum au fost furate câteva mii de documente secrete, dar se crede că persoana vinovată a avut acces fizic la materiale.

Cele mai multe documente erau clasificate şi păstrate într-o secţiune specială a agenţiei de informaţii, dar sute de persoane aveau acces la materialele divulgate WikiLeaks.

Reprezentanţii WikiLeaks au susţinut că au obţinut documentele secrete de la foşti contractori ai CIA.

 

Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.