X

Erdogan nu se opreste aici. Doreste un alt referendum pentru reintroducerea PEDEPSEI CU MOARTEA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Recep Erdogan a anunţat că ar putea convoca un nou referendum, de data aceasta privind reintroducerea pedepsei cu moartea, scrie Reuters. 

Preşedintele turc a anunţat, în urma victoriei din referendumul privind extinderea prerogativelor sale, că ar putea convoca un alt referendum, de data aceasta privitor la reintroducerea pedepsei cu moartea.

“Dacă un proiect de lege în acest sens ajunge în faţa mea, îl voi aproba. Dar dacă nu există susţinere, atunci ce ar trebui să facem? Ar trebui să organizăm un nou referendum pentru aceasta”, a spus Erdogan în timpul conferinţei în care îşi revendica victoria.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button