X

Problemele altora, in casa noastra! Foştii şefi ai CIA şi NATO se vor intalni la Bucureşti pentru a discuta probleme de MIGRATIE, TERORISM si presupusa AMENINTARE a Rusiei

de null

Un fost director al CIA şi un fost comandant suprem al NATO se vor alătura altor foşti oficiali de rang înalt pe 4 şi 5 mai la Bucureşti, pentru a discuta o gamă largă de probleme de la migraţie la terorism, scrie joi Daily Mail, care preia agenţia Associated Press, potrivit agerpres.

Reuniunea organizată de think-tank-ul românesc Strategikon se va concentra de asemenea asupra populismului şi deciziei Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană.

Potrivit unui comunicat trimis joi Associated Press, discuţii vor avea loc de asemenea cu privire la necesitatea unei cooperări în domeniul securităţii cu sectorul privat şi cadrele universitare.

Fostul director al CIA David Petraeus şi generalul american în retragere Philip M. Breedlove, care a supervizat schimbări radicale la NATO pentru a face faţă noii ameninţări reprezentate de Rusia şi ameninţării extremismului islamic armat în Orientul Mijlociu şi Africa, vor participa la reuniune.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brotherExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.