X

Problemele altora, in casa noastra! Foştii şefi ai CIA şi NATO se vor intalni la Bucureşti pentru a discuta probleme de MIGRATIE, TERORISM si presupusa AMENINTARE a Rusiei

de null

Un fost director al CIA şi un fost comandant suprem al NATO se vor alătura altor foşti oficiali de rang înalt pe 4 şi 5 mai la Bucureşti, pentru a discuta o gamă largă de probleme de la migraţie la terorism, scrie joi Daily Mail, care preia agenţia Associated Press, potrivit agerpres.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reuniunea organizată de think-tank-ul românesc Strategikon se va concentra de asemenea asupra populismului şi deciziei Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană.

Potrivit unui comunicat trimis joi Associated Press, discuţii vor avea loc de asemenea cu privire la necesitatea unei cooperări în domeniul securităţii cu sectorul privat şi cadrele universitare.

Fostul director al CIA David Petraeus şi generalul american în retragere Philip M. Breedlove, care a supervizat schimbări radicale la NATO pentru a face faţă noii ameninţări reprezentate de Rusia şi ameninţării extremismului islamic armat în Orientul Mijlociu şi Africa, vor participa la reuniune.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button