X

Părinți sataniști doresc SĂ RESTRÂNGĂ DREPTUL Bisericii Ruse DE A BOTEZA COPIII

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Moscova, 6 Aprilie 2017

Niște părinți sataniști, ce și-au botezat copiii Lucifer și Voldemar, înfuriați de botezarea în secret a copiilor lor, au pornit o petiție pentru a interzice preoților Bisericii Ortodoxe Ruse de a mai boteza copii sub 14 ani, menționează RIA – Novosti.

“Vreau să lansez o petiție. Obiectivul este acela de a restricționa drepturile Bisericii Ortodoxe Ruse de a boteza copii – ori prin interzicerea în general a botezului până la vârsta de 14 ani, sau prin solicitarea consimțământului scris și legalizat al părinților pentru botezarea copilului lor, fără de care oficierea acestui ritual să fie infracțiune,” scrie Natalia Menshikov pe pagina personală de social media.

În opinia ei, dacă un preot ar boteza un copil sub 14 ani, sau fără consimțământul notarial al părinților, acela ar trebui pedepsit cu închisoarea. Ea a cerut de asemenea ajutor pentru pregătirea petiției de la îndivizi asemenea ei.

În postările sale, mama explică faptul că copiii ei au fost botezați în secret de membrii ai familiei în vara lui 2016. Părinții și-au dat seama de lucrul acesta recent.

“A fost ca un cuțit în spinare, o trădare teribilă. Suntem depresivi și isterici. Mama mea, bunica soțului meu, și soacră-mea au fost implicate. Chiar și fratele soțului meu știa și nimeni nu a spus nimic,” se plânge femeia.

Ea, împreună cu soțul ei au rupt relația cu membrii familiei din cauza aceasta, motiv pentru care au inceput să treacă printr-o perioadă dificilă financiar, deoarece, în trecut erau dependenți de sprijinul material al familiei. Acum, soțul îngrijește copiii în timp ce Natalia lucrează pentru 20 000 ruble (355 $) pe lună. Totodată, părinții lui Lucifer și Voldemar, sunt dispuși să se lase intervievați doar contra unui onorariu.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ăștia sunt DEREGLAȚI, pe bune!
    Și nu numai dereglați, dar și sataniști, că atei nu le pot spune din moment ce le-a dat copiilor așa ”nume”.
    Cum să pui copilului tău numele de Lucifer?!
    Sau mai ”modern”, Voldemar?
    Dar preotul ăla care i-a botezat, nu și-a pus semne serioase de întrebare referitor la alegerea numelor?
    După ce că-s nebuni, mai sunt și șnapani! Vor bani pentru eventualele ”interviuri”, realizând că-s șocanți prin afirmațiile lor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button