X

Trump ACTIVEAZĂ 150.000 de REZERVIŞTI.,,HOTARARI IMPORTANTE ar putea fi IMINENTE, fiţi gata să plecaţi!”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Stă să înceapă un război adevărat? În ce se bagă Trump? Semnalele care sosesc în aceste ore sunt foarte alarmante.  Armata americană în acest moment trimite către 150.000 de rezervişti scrisori cu un preaviz de mobilizare. Anunţul oficial al ministerului Apărării ar trebui să apară curând, dar unii rezervişti care deja au primit misiva, vorbesc despre asta cu prietenii şi rudele şi astfel ştirea se răspândeşte.

Potrivit acestor indiscreţii, provenind din SUA, obiectivul Pentagonului ar fi acela de a putea dispune de această forţă cam în două-trei săptămâni de la anunţul mobilizării efective. Mesajul care este lansat în aceste ore e clar: hotărâri  importante ar putea fi iminente, fiţi gata să plecaţi!

150.000 de rezervişti ca să facă ce? Un atac în stil mare al Siriei? Să lovească pentru început Damascul şi apoi Teheranul? În Coreea de Nord? Din păcate jocul murdar al lui Donald Trump – care s-a predat neoconservatorilor- autorizează orice ipoteză. Chiar şi aceea mai dramatică şi neliniştitoare: un război cu Rusia lui Putin.

Şi nu e o întâmplare că Assad, guvernul iranian şi Kremlinul în aceste ore, au declarat că ‘‘atacul american la bazele siriene a depăşit multe linii roşii” iar de acum înainte ”vom răspunde cu forţa la orice agresiune”. Potrivit Il Giornale, aceasta înseamnă că Putin a pierdut orice speranţă de a ajunge la o înţelegere cu Washingtonul. Şi că se aşteptă la scenarii mult mai sumbre. Atenţie, şi ar trebui să ne îngrozească ceea ce aflăm: de câteva decenii pacea Lumii n-a fost vreodată atât de fragilă! Oare Trump ştie în ce se bagă şi care vor fi consecinţele?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button