X

În Moldova va fi INTERZIS importul şi folosirea produselor cu conţinut de MERCUR

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Republica Moldova s-a angajat să elimine importul şi utilizarea produselor cu conţinut de mercur prin ratificarea Convenţiei de la Minamata.  În particular, convenţia stabileşte lista de produse cu adaos de mercur şi data de stopare a fabricării, importului sau exportului acestora.

La evenimentul organizat cu ocazia ratificării convenţiei, ministrul mediului Valeriu Munteanu a declarat că există suficiente studii care demonstrează că mercurul este extrem de periculos în egală măsură pentru sănătate şi pentru mediu, transmite IPN.

Ministrul a precizat că deja a fost adoptat cadrul legal care interzice importul şi plasarea produselor cu mercur în Moldova, iar intenţia autorităţilor este să scoată definitiv din uz produsele cu mercur.

„Avem circa două milioane de becuri cu mercur în diverse instituţii. Acestea trebuie să fie colectate şi reciclate. În acest sens, va exista un centru de stat care va pregăti infrastructura de preluare a acestor produse cu titlu gratuit. Lămpile şi termometrele care mai sunt în uz vor ajunge la o linie unde mercurul va fi scos, depozitat şi transportat”, a mai spus ministrul Mediului.

Reprezentanta United Nations Environment Programme, Giovanna Chiodi Moiré, a spus că peste 40 de state au ratificat Convenţia de la Minamata privind mercurul şi a mulţumit conducerii Republicii Moldova că s-a alăturat acestui angajament global.

Managerul Oficiului pentru prevenirea poluării mediului pe lângă Ministerul Mediului, Tatiana Ţugui, a menţionat că mercurul migrează din mediu şi ajunge pe masa consumatorilor prin diverse produse. Peştele este unul din produsele care absoarbe foarte bine mercurul din apă. Mercurul are impact negativ asupra sistemului nervos. Mai ales vulnerabili sunt copiii.

Deşi Republica Moldova nu produce mercur, pe piaţa internă sunt însă plasate un şir de produse cu conţinut de mercur, cum ar fi: tuburi fluorescente, baterii şi acumulatori, dispozitive de măsurare. Acestea, dacă nu sunt tratate în mod corespunzător, prezintă pericol.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Depre mercur si utilizarea lui in vaccinuri si chemtrails stim urmatoarele:

,, Vaccinurile contin mercur deoarece mercurul reprezinta de fapt „o lobotomie chimica a creierului” . Vaccinurile au fost inventate doar pentru a ne distruge glanda pineala, pentru a ne transforma in „oi” incapabile de gindire critica, in niste legume care cred tot ceea ce ni se spune…care nu sint in stare sa gindeasca pentru ele insele. „Injectiile, dieta si educatia se vor combina inca de la virste fragede pentru a crea acel tip de caracter dorit de stat…”

,,De ce se promoveaza atit de agresiv vaccinul in ziua de azi? De ce incerca sa ni-l vire pe git cu forta? NU pentru bani…ci pentru ca ei constata ca unii oameni incep sa se trezeasca din acest cosmar in care traim cel putin de citeva sute de ani incoace. De aceea au crescut cantitatea de mercur din vaccinuri. De aceea au marit numarul de vaccinuri. De aceea baga mercur in chemtrails. Deoarece mercurul ataca in primul si in primul rind sistemul nervos era normal ca o data cu marirea dozei de mercur sa apara si efecte adverse….Autism, paralizii, ADHD, narcolepsie, etc, etc. In cele din urma mercurul ataca si alte organe in afara de sistemul nervos…Si asa apar boli de inima, diabet, cancer, boli de rinichi, etc, etc. In cele din urma rezista tot cel care este mai rezistent la otrava…Toate acestea pentru ca „EI” sint disperati ca nu cumva oamenii sa se trezeasca la realitate! Iar daca unii se mai imbolnavesc cumva de boli incurabile sau mai si mor cu atit mai bine. Si asa big farma trebuie sa isi „vinda doctoriile” si asa sintem prea multi si poluam/distrugem plan-eta.

,,Ei fac cu mercurul ceea ce fac de fapt si vrajitoarele. Asta si pentru ca foarte probabil exista o legatura intre acest metal si diavol. Deci au nevoie de mercur nu doar pentru a zdrobi fizic sistemul nervos ci si pentru a deschide adevarate punti catre draci in mintea oamenilor.”

Cititi va rog si:

ELITELE nu mai actioneaza demult doar pentru a castiga bani. Ei au deja toti banii din lume. ATUNCI de ce o fac? De exemplu ne VACCINEAZA pentru a baga in noi MERCUR. De ce mercur? Ce legatura exista intre MERCUR si DIAVOL? Dar intre o anumita STIINTA si VRAJITORIE?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button