X

In numele SECURITATII, Trump vrea sa ceara ACCESUL la telefoanele mobile şi PAROLELE pe reţele, tuturor celor care vor ajunge in SUA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Străinii care merg în vizită în SUA ar putea fi obligaţi să le ofere agenţilor de frontieră acces la telefoane, la conturi pe site-uri de socializare şi să fie întrebaţi despre ideologiile în care cred, măsurile aplicandu-li-se inclusiv cetăţenilor britanici şi germani.

Preşedintele Donald Trump a promis de mult timp consolidarea măsurilor de securitate. Administraţia de la Washington a adoptat interdicţii temporare vizând cetăţenii unor state din Orientul Mijlociu şi din Africa, dar implementarea măsurilor a fost blocată de instanţe judiciare federale.

 

Însă Administraţia Donald Trump pregăteşte revizuirea întregului sistem de control la frontiere. În cadrul măsurilor, străinii care vor vrea să ajungă pe teritoriul american ar putea fi obligaţi să le ofere poliţiştilor de frontieră acces la telefoanele mobile, parolele la site-uri de socializare şi date despre activele deţinute, informează Wall Street Journal.

Măsurile li s-ar putea aplica inclusiv cetăţenilor din cele 38 de ţări care nu au nevoie de vize pentru a călători în Statele Unite. Printre acestea se numără aliaţi apropiaţi ai SUA precum Marea Britanie, Germania, Italia, Japonia şi Australia.

“Obiectivul este să ne dăm seama cu cine comunică o persoană”, a explicat un oficial din cadrul Departamentului american pentru Securitatea Internă.

 

“Am putea întreba, spre exemplu: ce site-uri accesaţi şi dacă puteţi să ne oferiţi parolele site-urilor de socializare?. Dacă nu oferă aceste informaţii, atunci o persoană nu va putea intra în Statele Unite”, afirmă în februarie, în Congres, John Kelly, secretarul american pentru Securitatea Internă.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ce nu inteleg: CIA si NSA detin facebook dar de fapt au nevoie de parole?! Adica CIA nu e in stare sa-si acceseze propriile servere pentru a spiona pe cei care nu pot trai fara facebook?! Pana si denumirea de face-book, cartea cu chipuri, CAZIERUL, ar trebui sa ne ridice niste semne de intrebare… Din start a fost creat tocmai cu scopul de a putea inregistra si stoca activitatea utilizatorilor, exact ca un CAZIER, in care fiecare isi scrie singur ce-a facut, cu cine vorbeste etc. (ca fraierii, scuzati expresia)

    Si acum, fara sa le spuna oamenii parolele, ei nu mai stiu sa-i spioneze? :-) Sau poate prin stiri de genul asta vor sa ne dea senzatia ca noi avem controlul atata timp cat avem parolele?… (adica praf in ochi pentru creduli)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button