X

Promotori ai SEMNULUI FIAREI, FACEBOOK, GOOGLE şi mulţi alţi jucători de amploare ai industriei DIGITALE si TEHNOLOGICE GLOBALE vor participa la a 6-a ediţie a iCEE.fest (Interactive Central and Eastern Europe Festival), organizat la Bucuresti

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizatorii iCEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – au anunţat azi primii speakeri pentru 2017 precum si lansarea platformei de conţinut ICEE.news.

Facebook, Google, TripAdvisor, The New York Times, Lego, The LadBible, News Deeply, Capco, Future Candy, Mindscapes, Crestcomms, Logz.io, Salesfolk, Smartbeemo, The Media Monks, Zulu 5, BBH, Lola Mullen Lowe sunt câteva din companiile care au confirmat deja participarea la iCEE.fest 2017.

Festivalul împlineşte anul acesta 6 ani de când reuneşte la Bucureşti profesionişti şi jucători de amploare ai industriei digitale si tehnologice globale.

iCEE.fest 2017 va cuprinde 3 noi linii de conţinut: Smart Homes (despre impactul Internetului şi tehnologiei în dezvoltarea de soluţii inovatoare pentru locuinţe), Smart Cars (despre maşinile inteligente) şi Fin Tech (despre noua dimensiune digitală a segmentului financiar).

iCEE.health, eveniment dedicat eHealth, creat anul trecut, vine în noua ediţie a festivalului cu un workshop de două zile susţinut de MEDTECH, iar cea dedicată Startup-urilor va cuprinde un segment nou dedicat poveştilor de succes şi noi pachete de susţinere a antreprenorilor.

Celelalte linii de continut (Innovation, Marcom, Content, Disruption, VR&AR, eCommerce si AdTech) vor fi prezente pe o structură concentrată în agenda “de zi”, seara fiind rezervată sesiunilor ”intensive” de stand-up comedy, muzica şi distracţie.

O dată cu noutăţile anunţate pentru ediţia din 2017, organizatorii au lansat si o nouă platformă de conţinut dedicat industriei digitale din regiune, sub brandul iCEE.news, iar platforma de e-learning iCEE.academy oferă, începând de azi, toată arhiva cu prezentările din anii trecuţi în mod gratuit.

Pe site-ul festivalului www.ICEEfest.com e disponibilă oferta de pre-sale, însemnând posibilitatea de achiziţionare a minim doua bilete la 50% discount faţă de preţul actual, de 150 de euro, ofertă disponibilă doar până luni, 10 aprilie.

ICEEfest va avea loc în perioada 15-16 iunie la şi este organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange si cu suportul IAB Europe. Printre partenerii oficiali confirmaţi se mai numără Carrefour (Gourmet & Hightech Partner), Volkswagen (Official Car) si BCR (Innovation Stage Partner).

 

 

 

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Observati mesajul afisului:

Indemnul la up-gradarea propriei versiuni a omului. Un mesaj inselator, de ademenirea a omului,  chipurile, pentru obtinerea unor super-puteri mijlocite de tehnologie. Un astfel de om nu se va opune pecetuirii, deoarece o va vedea ca pe binecuvantare, o imbunatatire a propriei fiinte. Deasemenea, este clar ca tinta lor sunt tinerii.

Demult nu mai este un mister faptul ca:  Semnul fiarei este in dezvoltare la Google. Companie membra Council on Foreign Relations, Google a fost fondata de evreii Sergey Mikhailovich Brin (1973 -) si Lawrence Edward „Larry” Page (1973 –). Fratele ultimului, Carl Victor Page, Jr.,  a fost co fondator eGroups, vanduta mai tarziu catre Yahoo! Eric E. Schmidt, Chairman si Chief Executive Officer Google este participant intruniri Bilderberg Group.

Alaturi de Google se afla si alte companii care servesc aceluiasi scop.

DARPA, Microsoft si colosul fabricant de arme Lockheed Martin ne pregatesc NOUL INTERNET.

DARPA a initiat si dezvoltat internetul, inteligenta artificiala, realitatea virtuala.

Subordonari directe directorului DARPA:

Defense Sciences Office (DSO)   

Information Processing Techniques Office (IPTO)

Microsystems Technology Office (MTO)

Strategic Technology Office (STO)

Tactical Technology Office (TTO)

Cititi va rog si :

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

VIDEO (si transcriptul in limba romana): DEZVALUIRI SINISTRE despre Google, ADN uman si controlul total

EVREII Raymond Kurzweil (cercetator), Sergey Brin (co-fondator Google) si viitorul OM-ROBOT …

CEO Google: INTERNETUL VA DISPAREA în forma pe care oamenii o cunosc

 

 

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Da!
  Am avut certitudinea că, mai întâi vor oferi însănătoșirea sau îmbunătățirea vizibilă a stării se sănătate prin nanotehnologie!
  Așa vor cădea în capcană ca popicele, de la cei tineri, până la cei bătrâni; cei bătrâni vor vrea să poată să meargă, să vadă, să audă, iar cei tineri, până una alta, vor asculta de cei bătrâni și-i vor copia, din pricina pustiului de ”bine” abătut asupra lor.
  La noi, nu și-au luat cardul de sănătate stând la cozi, pensionarii?
  Sunt disperați după viața trăită, dar și după prelungirea ei, indiferent de PREȚ!
  Dacă îndrăznești să le explici, se uită la tine ca la un dușman…și-acum, iar, OBSESIV întreb (sau mă întreb) – NU SUNT DE VINĂ PENTRU NEÎNDUHOVNICIREA LOR TRASMISĂ DIN GENERAȚIE ÎN GENERAȚIE?

  Păi, nu se spune că GENERAȚIILE DE AUR au murit în închisorile comuniste?
  Restul…s-au descurcat, s-au adaptat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button