X

Semnele vremurilor: despre vizita liderilor UE la Vatican, razboiul generalizat si ”Ultimul Papă”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Analiza Sebastian Sârbu

Cu trei ani în urmă, Papa Francisc a șocat opinia publică printr-o afirmație ciudată: ”Voi muri în doi sau trei ani”.  Au trecut trei ani! Conform profeției Sfântului Malachia (1094-1148), după Francisc urmează ultimul Papa al bisericii Catolice: Petrus Romanus. În timpul acestuia va izbucni un război mondial nimicitor.

Pot să spun că un război generalizat este de așteptat în viitorul apropiat, plecând de la o confruntare americano-iraniană care este în pregătire. Întâlnirea dintre Papa Francisc și liderii UE a avut drep scop încercarea de a stopa o asemnea conflagrație, care poate aduce sfârșitul Uniunii Europene. Vaticanul susţine Uniunea  pentru că aceasta are un set de valori apropiat de cel al Bisericii Catolice. Totuşi, următorul summit NATO, cel din luna mai, va reaşeza sferele de influență și va redefine doctrina Alianţei.  Oricum, UE va avea două viteze, idee salutată şi de SUA. După acest summit putem să ne aşteptăm la o conflagraţie generalizată, începând cu data de 23 septembrie 2017, din informaţiile mele”, ne-a spus analistul militar Sebastian Sârbu, Special Advisor la Helsinki Think Tank.

,,În iulie se fac pregătiri de război cu 30.000 de soldaţi NATO în România”

Conflictul se conturează, spune Sârbu, în condiţiile în care Turcia joacă foarte puternic cartea islamistă, adică ameninţă să dea drumul imigraţiei masive dinspre Orientul Mijlociu, ca să lovească în valuri Uniunea Europeană. Consideraţiile lui Sebastian Sârbu sunt întărite de  Silviu Crăescu, pereşedintele Academiei Naționale de Securitate și Organizarea Apărării: ”Prima vizită externă a lui Donald J. Trump va fi la summitul NATO din 25 mai. De asemenea, în iulie se vor face pregătiri de război cu 30.000 de soldaţi NATO în România, împotriva unei agresiuni a Rusiei. Cu o Rusie neutralizată şi cu două războaie punctuale cu Iran şi China, SUA şi NATO ar putea stăpâni efectiv lumea”. Ca atare, este de aşteptat ca anul 2017  să fie unul foarte efervescent din punct de vedere militar.

Cine este ”ultimul Papă”?

În fine, ce  este cu acest profeţii ale  Sfantului Malachia, care susţin ca un război nimicitor ar fi mai aproape ca niciodată?

Sfântul Malachia s-a născut Armagh, Irlanda, în anul 1094. A fost botezat cu numele Maelmhaedhoc (latinizat ca şi Malachia).

Sfântul Malachia şi-a scris profeţia la Roma, între anii 1139 şi 1140, când era în vizită la Papa Inocenţiu al II- lea pentru a-i raporta problemele episcopiei sale. Atunci, a înmânat un manuscris Papei pentru a-l consola în frământările sale. Papa păstră manuscrisul în arhivele romane, unde a rămas uitat până la descoperirea lui, în 1590: „Profeţia succesiunii papilor”.

„Petrus Romanus” (Petru Romanul) va fi ultimul Papă, spune manuscrisul, pentru că în timpul domniei sale va veni sfârşitul.

Pentru ultimul papă numele este cât se poate de sugestiv: Petru a fost primul pontif, un alt Petru va fi ultimul pontif.

La prima vedere această profeție pare să-i fie adresată actualului papa, Francisc, dar lucrurile sunt mai complexe.

Papa Francisc nu este nimeni altul decât cel care se regăsește într-o poziție temporară până când adevăratul Petrus Romanus să ajungă în poziția principală. Dar cine este acest Petrus Romanus?

Secretarul de stat al Vaticanului, cel care ar putea să devină papa interimar în cazul în care actualul papa ar muri, se numeşte… Pietro Parolin!  

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Noi, crestinii ortodocsi nu credem in profetiile celor care nu sunt in dreapta credinta.

Sarind deci peste ,,profetia” mentionata in articol, realizam ca defapt se implineste PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri

 Despre actualul papa:

,,Noul Papă va fi profetul mincinos şi conducător al pan-religiei.”

,,Un singur lucru vă voi spune: după ce noul Papă va fi ales ca şi întâistătător al bisericii catolice şi în viitor – ca şi conducător al pan-religiei mondiale, pentru că prorocul mincinos va fi şi conducătorul pan-religiei, vor urma o serie de schimbări uluitoare. Aceasta râvnesc slujitorii vrăjmaşului, să-l folosească pe acest papă ca şi lider al tuturor religiilor, acesta va fi pseudo-profetul.”

,,Atunci când se va împlini vremea şi prorocul mincinos se va instala în scaunul Vaticanului, va influenţa întreaga lume cu hotărârile lui. Toţi liderii politici vor fi de partea lui”.

Iata  poza cat o mie de cuvinte, cu toti liderii politici aliniati in fata Papei:

,,Dar acest pseudo–profet va aduce multă pagubă, el va aduce cipul.”

 Despre antipapa:

“Să nu credeţi însă, că Vaticanul va avea vremuri uşoare, dimpotrivă, va avea parte de multe tulburări. Vor încerca să aleagă un alt papă. Va fi format un antipapa. Va fi un papă, un antipapa şi un antipapa secund.”

Cu 10 zile in urma informam despre faptul ca unii Cardinali vor să-l concedieze pe papa Francisc., Tot atunci s-au facut referiri si s-au dat detalii despre cel care ar putea fi antipapa, dupa cum il numea Parintele Elpidie:

,,Antonio Socci, un bun cunoscător al vieții de la Vatican, afirmă că, odată loiali Papei, cardinalii sunt acum atât de îngrijorați de schismă încât se pregătesc să-i solicite lui Francisc să plece.”

,,Sunt mult mai mulți decât o duzină și, deși s-ar putea ca deocamdată să nu fie gata de acțiune, ei își doresc cu tărie ca acest pontificat să se termine cât mai repede.”

,,Candidatul lor favorit se pare că este cardinalul Pietro Parolin, un vechi diplomat, care este secretarul de stat al papei, un post care combină sarcinile unui prim ministru cu cele ale unui ministru de Externe.

Parolin este neobișnuit de puternic, deoarece Papa i-a permis să fie. Puterea din alte departamente a fost canalizată spre secretariatul de stat. Parolin este cel care face presiuni pentru o înțelegere cu Beijingul, care, spun criticii, i-ar trăda pe chinezii catolici. Tot Parolin este cel care a făcut presiuni împotriva Ordinului de Malta, după ce comandantul acestora, Festing, îl demisese pe unul dintre prietenii săi, cel responsabil cu distribuirea prezervativelor.

Argumentul de a-l înlocui pe Francisc cu Parolin îl reprezintă abilitățile administrative ale acestuia din urmă: spre deosebire de actualul Papă, el nu are înclinație spre deciziile impulsive, pe care apoi să le anuleze fără a se mai chinui să dea explicații.”

 Despre al treilea razboi mondial:

In anul 2014 Papa Francisc recunostea că: ,,al treilea război mondial a început deja, iar mărturie stau toate conflictele care au loc în acest moment pe glob, fie că vorbim despre violenţele din estul Ucrainei, fie de războiul civil din Siria sau de masacrele comise de gruparea teroristă Statul Islamic în Irak.”

Despre acest razboi ne spunea mult mai clar Parintele Elpidie. Detaliile sale ne ajuta sa ne dam seama ca azi ne situam in faza a doua a celui de-al treilea razboi mondial. Cea de-a treia este in lucru.

,, Cel de-al treilea razboi mondial va avea trei forme:

  1. prima va fi distrugerea economica, care va face ca oamenii sa se supuna si sa faca ce li se va impune de catre dusmanii lor;
  2. a doua va fi distrugerea credintei si impunerea deciziilor elitei luciferice, adica a pan-religiei;
  3. si a treia forma va fi cea sangeroasa.

Acest razboi sangeros va avea doua-trei faze: mai intai se vor isca razboaie locale intre state invecinate cum ar fi Coreea de Nord si Coreea de Sud, China cu Japonia, Turcia cu noi, o multime de razboaie locale in toata lumea. Si ce s-a intamplat in Orientul Apropiat, in Libia, Egipt si acum in Siria, ce credeti ca este? Toti sunt amestecati. Acestia le-au declansat. Si in Coreea de Nord tot acestia sunt implicati.

Dupa ce se vor intampla aceste lucruri, toate aceste razboaie intre state, prabusirea economica, imposibilitatea supravieturii, apoi va avea loc si izbucnirea unui mare conflict la care vor participa toate marile puteri ale lumii, precum este Rusia, China, Japonia si America.

Atunci raul va deveni foarte mare. Atunci oamenii vor trai disperarea.”

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Malachia nu este ”sfant” !!!!! Un papistas(adica un eretic ) nu poate ajunge sfant!!! Deci acest asa zis “sfant” nu este “sfant”; Malachia este un eretic iar profetiile lui sunt nule!!!!!!!!!!!!! Malachia nu a fost ortodox el a facut parte din marea secta a papistasilor, deci nu este “sfant”!!!!!!!

  2. Malachia nu este “sfant” !!!! Acest om este un eretic, el a fost papistas deci nu poate fi “sfant”; ne fiind sfant nici profetiile lui nu sunt valabile sunt nule!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button