X

Obisnuirea oamenilor cu IMPLANTUL si ascunderea scopului sau sub masca ,,sanatatii”: O companie israeliană pregateste un senzor glicemic implantabil din celule vii. Implantul comunica cu smartfonul.

de null

Un senzor glicemic implantabil este foarte util diabeticilor, fiindcă îi scapă de monitorizarea zilnică a glicemiei prin înțepături.  O companie israeliană pregătește un dispozitiv cu adevărat revoluționar, subcutanat.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Glyde este un senzor glicemic implantabil subcutanat, proiectat de compania israeliana GluSense. Dispozitivul este deosebit pentru că se implantează sub piele și poate funcționa timp de cel puțin un an. Glyde poate fi de mare ajutor pentru persoanele care suferă de diabet tip I unde e nevoie de o monitorizare continua a glicemiei, dar și pentru cei cu diabet insulino-dependent tip II. Ele vor scăpa astfel de testele zilnice ale glicemiei, care trebuie realizate prin înțeparea degetului, dar și de disconfortul de a purta un senzor glicemic implantabil pe piele.

Spre deosebire de alți senzori glicemici implantabili, acesta poate fi ținut în corp timp de un an și nu are nevoie de multe calibrări și verificări.

Glyde – senzor glicemic implantabil din celule vii

Glyde funcționează prin biosenzori, care sunt realizați din celule vii modificate, care îl alimentează constant și astfel îi permit să funcționeze timp de 1 an întreg, fără să fie nevoie de multe calibrări. Dispozitivul se implantează sub piele și monitorizează permanent nivelul glicemiei. Datele sunt transmise wireless spre un gadget portabil al utilizatorului, cum ar fi un smartwatch sau smartphone, precizează medicul Boaz Brill, CEO GluSense. Este al doilea proiect inovator israelian în zona măsurării glicemiei după GlucoTrack, glucometrul fără înțepătură.

Dacă suferi de diabet, te poate interesa și cât este glicemia normală sau să ai acces la tabele cu glicemia normală pe vârste.

Recent, GluSense a reușit să obțină fondurile necesare pentru a putea începe primele teste pe subiecți umani. Acestea sunt esențiale înainte ca dispozitivul să poată fi lansat pe piață. Finanțarea a fost primită de la fondul filantropic JDRF T1D, care susține financiar inovațiile în domeniul diabetului de tip I. Suma primită nu a fost însă anunțată. Dispozitivul ar putea fi disponibil în câțiva ani, speră reprezentanții GluSense.

Concurența în această piață este mare iar unii dintre jucători, gigantici. Anul trecut, Dexcom a făcut un parteneriat cu Google, așa că Google a abandonat patentele proprii pentru glucometre fără înțepătură pentru un proiect comun anunțat pentru 2018.

Diabetul afectează peste 420 de milioane de oameni

Diabetul este o adevărată pandemie, afectând peste 420 de milioane de oameni din întreaga lume, potrivit datelor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății. Diabeticii trebuie să-ți monitorizeze nivelul glicemiei de mai multe ori pe zi și să-și administreze insulină prin injecții.

De câțiva ani au apărut pe piață senzori glicemici și pompe de insulină care ușurează semnificativ viața bolnavilor. Din păcate însă, aceste dispozitive trebuie schimbate destul de des, pentru că au o durată de viață limitată. De asemenea, cele mai multe au nevoie de calibrări zilnice, care se fac tot prin teste de sânge. Prin urmare, bolnavul nu scapă de corvoada înțepăturilor de zi cu zi. Mai mult, pentru români ele nu sunt încă decontate de casa de asigurări de sănătate.

Deocamdată, din produsele existente pe piață, unele cu senzor glicemic implantabil nu pot fi folosite mai mult de o săptămână, iar cel mai performant, Senseonics Eversense, funcționează timp de 90 de zile. Iată de ce Glyde va fi cu adevărat revoluționar, iar dacă poate fi asociat cu pancreasul artificial, pentru administrarea de insulină, va schimba radical viața bolnavilor de diabet.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ideea crearii unui dispozitiv care sa controleze si sa urmareasca tot ce se intampla in corpul omenesc este veche.

Eric Schmidt, CEO-ul Google vorbea la întâlnirea The Atlantic despre posibilitatea unui implant Google – un micro-chip sub piele care te va urmări şi va furniza acces web facil.

„Cu permisiunea ta, ne dai mai multe informaţii despre tine, despre prietenii tăi şi ne putem îmbunătăţi calitatea căutărilor noastre. Nici nu trebuie ca tu să tastezi ceva. Ştim unde eşti. Ştim unde ai fost. Putem şti mai mult sau mai puţin la ce te gândeşti”.

Tot el induce ideea ca doar oamenii imorali ar avea ceva de acuns: Seful executiv GOOGLE: doar imoralii sunt secretosi …

Si iata ca stiinta s-a pus pe treaba, iar de cativa ani incoace nascoceste tot felul de inventii care sa serveasca acestui scop.

O astfel de inventie este Google – Smart Watch, sau ceasul vampir.

Google se foloseste de dispozitiv pentru a analiza si urmari tot ce se intampla in interiorul corpului,  precum nivelul hormonal, enzimele, agentii patogeni si proteinele, celulele si moleculele  precum si glucoza din sange. Majoritatea oamenilor cred ca un asemenea dispozitiv ar fi benefic pentru cei bolnavi de diabet care trebuie sa-si verifice permanent nivelul zaharului din sange.

Insa cu ceasul vampir-google toate datele despre corpul omenesc vor fi ,,uploadate” si stocate in micro-cip, vor fi puse in servere si vor fi introduse in www(word-wide-web). Oamenii vor fi o parte din reteaua www care preia si cuprinde pe toata lumea in interiorul sau. Sangele lor este o retea de date asteptand sa fie explorate. Totul este complet sub dominatia ,,Fiarei’’.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. APLR își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că noul act de identitate simplu este doar o aparență și nu o intenție reală
    -toate persoanele interesate de a deține o carte de identitate simplă,neelectronică, sunt sfătuite să își trimită opțiunile și propunerile la adresa [email protected] până pe data de 29.03.2017-

    http://asociatialibertatearomanilor.ro/a-p-l-r-isi-exprima-ingrijorarea-cu-privire-la-faptul-ca-noul-act-de-identitate-simplu-este-doar-o-aparenta-si-nu-o-intentie-reala/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button