X

Procuratura din Rusia a fost solicitată să verifice organizațiile masonice

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un deputat rus din partidul de guvernământ i-a cerut Procuraturii din Federația Rusă sa să verifice activitatea organizațiilor masonice. 

CHIȘINĂU, 21 mart — Sputnik. Deputatul Dumei de Stat Vitali Milonov, din partea formațiunii „Rusia Unită” („Единая Россия”), i-a cerut procurorului general al Federației Ruse, Iuri Ciaika, să verifice activitatea organizațiilor masonice din Rusia, transmite RIA Novosti.

Casa masonilor la Chișinău. © Sputnik/ Николай Костыркин Tainele masoneriei la Chișinău În sesizarea sa deputatul a menționat că în Rusia acționează o mulțime de asociații obștești și politice, în timp ce legislația interzice implicarea companiilor străine și transnaționale în politică și în procesele interne.

Deputatul a mai notat că așa zisele „loji masonice” funcționează liber și încearcă să intervină în viața politică. El susține că ar deține informații precum că membrii unor astfel de loji ar fi încercat să participe la alegeri.

„Nu este un secret faptul că Ordinul Masonic este una dintre cele mai vechi organizații social-politice internaționale. Potrivit informațiilor cunoscute publicului, unul dintre principalele scopuri ale masoneriei este „crearea unei noi ordini mondiale și a guvernului mondial în baza principiilor Ordinului Masonic”. Cu alte cuvinte, este vorba despre o organizație mistico-socială ce are reprezentanțe și departamente inclusiv în țara noastră și declară deschis că are intenții de intervenție în procesele democratice”, a menționat Milonov.

Legislatorul le-a atras atenția procurorilor și la faptul că cei care conduc masoneria se află în afara teritoriului Rusiei.

„Cele mai importante loji masonice se află în Franța, Anglia și SUA, iar masonii ruși, de jure, se află într-o anumită formă de subordonare față de colegii lor de peste hotare”, se arată convins deputatul.

El a mai subliniat că în perioadele istorice anterioare activitatea masonilor a fost interzisă în Rusia și era monitorizată de către stat. Potrivit lui, reguli similare funcționează și la etapa actuală în unele state.

În Rusia masoneria a apărut în secolul XVIII. La ora actuală în această țară există câteva asociații de acest fel, iar cea mai mare este Marea Lojă a Rusiei, care ar întruni circa o mie de membri.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

In Romania,  DNA a trimis in judecata un judecator mason, deoarece acesta a omis sa treaca in declaratia de interese, calitatea de membru al unei ,,loje masonice” .

Stirea demonstreaza ca si aparent infailibila masonerie incepe sa fie sacrificata. Motivele sacrificarii acesteia le puteti intelege citind articolul:

Sacrificarea masoneriei

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button