X

Inducerea sentimentului de frica, in scopul acceptarii vaccinarii: ,,Avertisment. Epidemia de rujeolă din România se poate extinde în toată UE”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Epidemia de rujeolă din România riscă să se extindă în toată Europa, avertizează Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor.  De la sfârşitul lunii septembrie şi până la jumătatea lunii februarie, în ţara noastră s-au înregistrat 3.071 de cazuri de rujeolă. Şi asta, în pofida campaniei naţionale existente, spun specialiştii europeni, care citează datele Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Semnalul de alarmă tras de agenţia europeană nu pare să-i îngrijoreze pe reprezentanţii Institutului de Sănătate Publică. Aceştia spun că România nu este singura ţară din Uniunea Europeană care are rujeolă, dar admit că avem cei mai mulţi bolnavi.

În ultimul an şi jumătate, 17 copii au murit din cauza acestei afecţiuni, cele mai multe decese înregistrându-se în vestul ţării.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Pentru ca tot au observat ca sunt din ce in ce mai multi romani care refuza vaccinarea, se merge pe vechea schema care da mereu roade si anume: crearea CRIZEI si expunerea SOLUTIEI.

Aici solutia este evident, VACCINAREA.

Asadar, de ce copilul meu nevaccinat este un pericol pentru copilul tau vaccinat? Asta-i o intrebare la care niciodata n-o sa va raspunda un activist pro vaccin.

Cititi va rog si:

Persoanele vaccinate cu VACCINUL ANTI-VARICELĂ răspândesc BOLI INFECȚIOASE

STRIGATUL DISPERAT al actritei ANI CRETU: “Totul a scapat de sub control dupa VACCIN”

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

VIDEO. Conferință de presă ROBERT F. KENNEDY JR. și ROBERT DE NIRO despre VACCIN – MERCUR – AUTISM / Atenție: PREMIU DE 100 000 $

ARTICOLE UTILE in CAMPANIA ANTI VACCINARE

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button