X

Armata Siriană își revendică teritoriul Palmira de sub controlul ISIS (VIDEO)

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

foto: youtube

Armata siriană a intrat miercuri seara în Palmira după lupte cu gruparea Stat Islamic (ISIS) care controla până în acest moment oraşul antic din centrul ţării, arată o organizaţie non-guvernamentală preluată de AFP. 

„Armata a intrat într-un cartier din vestul Palmirei şi a preluat controlul unei părţi din acest sector”, a afirmat, pentru AFP, directorul Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), Rami Abdel Rahman, potrivit rt.com.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button