X

Gigi Becali deschide în şase luni un spital oncologic în Băneasa

de null

Gigi Becali a anunţat că în şase luni va inaugura, în Băneasa, un spital oncologic cu o capacitate de 150 de paturi. 
Gigi Becali a spus pentru Capital că investiţia se ridică la 10-15 milioane de euro.
“Vor exista şi medici voluntari din cadrul bisericii, însă cei angajaţi vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe lună”, a declarat Gigi Becali.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acesta a mai spus că în două luni va inaugura, de asemenea, o clinică de tratament ambulatoriu pentru bolnavii de cancer, pe strada Virgiliu, în centrul Capitalei: “Este vorba de tratamente prin metode alternative. Citostaticele vor fi folosite în proporţie de 10%. Aparatura a fost comandată de curând şi aşteptăm să echipăm clinica”.

Potrivit acestuia, investiţia în aparatură este de câteva milioane de euro. Ambele vor avea contract cu Casa de  Asigurări de Sănătate iar parte din tratamente vor putea fi decontate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button