X

Violența izbucnește în suburbiile Parisului după ce un tânăr a fost violat cu un baston, de către polițiști

de null
It is reported that up to four vehicles have been burned during the violent scenes which forced police to respond with tear gas grenades
Foto: https://www.thesun.co.uk/news/2843046/bobigny-riot-paris-police-theo-alleged-rape/

Suburbiile Parisului au fost, aseară, scena unor violenţe. Mii de persoane s-au bătut cu poliţia şi mai multe maşini au fost incendiate. Revoltele au început după ce un tânăr a fost agresat sexual de poliţişti în timp ce se afla în arest.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Violenţele au avut loc în Bobigny, o suburbie din nord-estul Parisului. Mai multe sute de tineri s-au confruntat cu poliţia şi au incendiat maşini. Iniţial, câteva mii de persoane au protestat paşnic împotriva poliţiei şi în semn de susţinere pentru Theo, un tânăr de 22 de ani, violat şi bătut de oamenii legii.

Potrivit acuzaţiilor, Theo a fost reţinut în urma unui control de rutină. În arest, a fost bătut şi sodomizat cu un baston de poliţie. A fost internat şi a suferit mai multe operaţii.

Preşedintele Hollande l-a vizitat pe tânăr la spital, iar cei 4 poliţişti acuzaţi de abuz au fost suspendaţi şi urmează să fie judecaţi.

Oamenii furioşi din suburbiile Parisului reclamă probleme endemice în comunităţile lor şi faptul că nu sunt ascultaţi.

Familia tânărului s-a declarat impresionată de susţinerea oamenilor, dar a făcut apel la calm pentru a permite justiţiei să-şi urmeze cursul.

O primă decizie a tribunalului din Bobigny în cazul celor 4 poliţişti este aşteptată pe 20 februarie.

Hundreds of protesters were gathered and voicing their concerns peacefully before an RTL van was set on fire and the protest got out of hand in the early evening

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button