X

VIDEO. DEZASTRU apocaliptic în SUA: Cel mai înalt baraj riscă să se PRĂBUȘEASCĂ

de null

130. 000 de americani, EVACUAȚI de URGENȚĂ

Evacuari masive in nordul Californiei! Nu mai putin de 130.000 de oameni au primit ordin sa isi paraseasca locuintele, dupa ce cel mai inalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, a fost slabit de ploile abundente, relateaza Associated Press, citat de News.ro.O parte componenta a barajului s-ar putea prabusi in orice clipa, au anuntat autoritatile, care le-au ordonat persoanelor aflate in zonele cu risc de inundatie sa le evacueze imediat. Este vorba despre cei 16.000 de locuitori ai orasului Oroville, aflat la 105 kilometri nord de Sacramento, dar si despre oamenii din localitatile Gridley, Live Oak, Marysville, Wheat Lans, Yuba City, Plumas Lake si Oivehurst.Nivelul apei din lacul de acumulare a crescut din cauza ploilor abundente si ninsorii din California, dupa ani de seceta severa.Departamentul pentru Resurse Hidrologice din California a anuntat ca deverseaza pana la 2.830 de metri cubi de apa pe secunda pentru a incerca sa goleasca lacul.

Joi, inginerii care lucreaza la baraj au observat ca bucati mari de beton se desprinsesera.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este pentru prima data cand Lacul Oroville se confrunta cu o astfel de situatie de la constructia barajului, in urma cu 50 de ani.

https://www.youtube.com/watch?v=mQkVr98xai0

https://www.youtube.com/watch?v=MFPuxGr7y6c

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. in fiecare an se amplifica dezastrele naturale si nenaturale pe intreg mapamondul, cum e profetit ca va fi ca durerea unei nasteri.

  2. Deja sint 250.000 evacuati.
    Totusi, in zona mai sint oameni care nu si-au parasit casele, fermieri care cauta sa protejeze animalele…
    Mai ploua, mai “asteapta” (de fapt nu ar mai vrea sa fie dar nu au ce face, cu toata manipularea climaterica!?!) vreo 10 cm de apa sa ploua in urmatoarele 2 zile, de azi incepand.
    Este presupusa spargerea partiala si revarsare de apa – ca un tsunami – de vreo 30 de picioare, adica vreo 9 metri inaltimea unui val – fara indoiala, de neoprit, distrugator.
    Sa-i ajute Dumnezeu sa se salveze – acolo, in aval sint irigatii pentru agricultura, sint crescute animale… oameni muncitori, fara nebuneli pro-GAY-siste. Conform zicalei… “cineva mai trebuie sa si munceasca”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button