X

Donald Trump ar putea trece de partea lui Bashar al-Assad impotriva ISIS

de null

 

Preşedintele sirian Bashar al-Assad a declarat că intenţia lui Donald Trump de a face o prioritate din lupta împotriva reţelei teroriste State Islamic este promiţătoare, adăugând că este prea devreme pentru a putea observa efecte practice, relatează Tass, citând agenţia siriană de ştiri SANA.

„Ce am auzit din partea lui Trump în timpul campaniei (electorale) şi după campanie este promiţător în ceea ce priveşte lupta împotriva teroriştilor, şi mai ales SI. Asta am cerut în ultimii şase ani. Cred că este promiţător, însă trebuie să aşteptăm. Este prea devreme să ne aşteptăm la ceva practic”, a declarat liderul de la Damasc în cadrul unui interviu pentru presa belgiană, citat de mediafax.

Preşedintele sirian şi-a exprimat părerea despre cooperarea între SUA şi Rusia, spunând că ar putea avea un efect pozitiv asupra întregii lumii, inclusiv asupra Siriei.

Donald Trump a indicat că ar putea renunţa la sprijinul pe care SUA îl acordă rebelilor sirieni şi ar putea ajuta Damascul în lupta împotriva reţelei teroriste Stat Islamic, potrivit Reuters.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.