X

Donald Trump ar putea trece de partea lui Bashar al-Assad impotriva ISIS

de null

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele sirian Bashar al-Assad a declarat că intenţia lui Donald Trump de a face o prioritate din lupta împotriva reţelei teroriste State Islamic este promiţătoare, adăugând că este prea devreme pentru a putea observa efecte practice, relatează Tass, citând agenţia siriană de ştiri SANA.

“Ce am auzit din partea lui Trump în timpul campaniei (electorale) şi după campanie este promiţător în ceea ce priveşte lupta împotriva teroriştilor, şi mai ales SI. Asta am cerut în ultimii şase ani. Cred că este promiţător, însă trebuie să aşteptăm. Este prea devreme să ne aşteptăm la ceva practic”, a declarat liderul de la Damasc în cadrul unui interviu pentru presa belgiană, citat de mediafax.

Preşedintele sirian şi-a exprimat părerea despre cooperarea între SUA şi Rusia, spunând că ar putea avea un efect pozitiv asupra întregii lumii, inclusiv asupra Siriei.

Donald Trump a indicat că ar putea renunţa la sprijinul pe care SUA îl acordă rebelilor sirieni şi ar putea ajuta Damascul în lupta împotriva reţelei teroriste Stat Islamic, potrivit Reuters.

NOTĂ OrtodoxINFO
Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button