X

Sute de angajați ai Companiei Epicenter au deja microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării sunt în plină desfășurare

de null

Reprezentanții bisericilor văd acest fapt ca fiind viitorul sumbru al omenirii. Campaniile de implantare a microcipurilor pentru angajați nu țin cont însă de textele biblice. Sunt deja 400 de angajați ai companiei suedeze Epicenter care au acest microcip implantat în mână, iar campaniile de promovare a implantării cipurilor continuă.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marile firme prezintă „facilitățile” oferite de aceste microcipuri: poți deschide ușile fără a avea nevoie de cheie sau de card de identificare, poți servi drept card bancar atunci când mergi să cumperi ceva, fără să mai fii nevoit să porți cu tine bani cash.

Postul de televiziune NBC News a prezis că în anul 2017 toți americanii vor primi un astfel de microcip. Autoritățile vor să convingă populația să accepte implantul cu cip RFID.

Mulți dintre americani sunt speriați de gândul că prin acest sistem de urmărire, guvernul va avea o totală putere asupra întregii populații. Situația prezentă pare a fi anticipată de textul biblic unde sunt scrise următoarele, în Apocalipsa lui Ioan:

„16. Şi ea (FIARA sau, altfel spus, gruparea satanică a așa-zișilor ILUMINAȚI – n.n.) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn fie pe mâna lor cea dreaptă fie pe frunte.

  1. Pentru ca astfel nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are în trupul său semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  2. Aici este înţelepciunea dumnezeiască. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (CODUL CU BARE cuprinde deja NUMĂRUL FIAREI).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Curios este ca toți sunt implantati în mână stânga, deși în Sf. Biblie spune de mana dreapta sau frunte. Oricum e rău, oriunde s-ar implanta. Doamne ferește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button