X

Angela Merkel nominalizată pentru un al patrulea mandat de cancelar al Germaniei

de null

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Formaţiunile conservatoare au ajuns la un consens luni dimineaţă ca să o nominalizeze pe Angela Mekel pentru un al patrulea mandat de cancelar al Germaniei. Decizia a fost susţinută inclusiv de aliaţii bavarezi, nemulţumiţi de politica porţilor deschise şi de lipsa unor măsuri dure pentru combaterea crizei migranţilor – factori care au dus la prăbuşirea popularităţii cancelarului german, transmite Reuters.

Liderii Uniunii Creştin Sociale (CSU) – aliata bavareză a Uniunii Creştin Democrate (CDU) – au criticat-o adeseori pe Angela Merkel pentru că a permis în ultimii doi ani intrarea a peste un milion de refugiaţi şi migranţi în Germania.

Reprezentanţii CSU şi CDU s-au întâlnit la Munchen pentru a discuta o strategie viabilă pentru a obţine victoria în faţa social-democraţilor lui Schulz. Însă, această strategie va fi prezentată abia luni după-amiază de Angela Merkel şi Horst Seehofer.

SPD l-a nominalizat pentru poziţia de cancelar al Germaniei pe fostul preşedinte al Parlamentului European, Martin Schulz. Ultimele sondaje arată că Schulz se bucură de aceeaşi popularitate ca Angela Merkel, care a rămas timp de mulţi ani o figură de neegalt în politica din Germania.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button