X

Cum arată noul avion de luptă al ruşilor, MiG-35

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Acest avion de luptă multirol din generaţia “4++” constituie o nouă etapă a procesului de dezvoltare a familie a avioane MiG-29.

Aparatul dispune de caracteristici tehnice şi de zbor îmbunătăţite. De asemenea, masina este dotată cu aparatură radioelectronică de bord perfecţionată. MiG-35 poate fi echipat cu un arsenal diversificat de rachete tip “aer-aer” şi “aer-sol”. Maşină poate dezvolta o viteză de 2,23 Mach. Prezent la ceremonie, comandantul forţelor aeriene militare ale Rusiei, generalul Viktor Bondarev, a anunţat că MiG-35 va înlocui întreg parcul de maşini al aviaţiei de luptă.

“Va trece ceva timp, dar vom înlocui toate avioanele uşoare de atac cu MiG-35”, a promis oficialul. Potrivit precizărilor sale, primul contract va fi încheiat după testele de zbor din această vară. Într-o primă fază, vor fi comandate 30 de aparate, pentru înlocuirea întregului parc fiind nevoie de 170 de avioane. Bondarev a menţionat, totodată, că tot după încheierea testelor de zbor se va trece la asimilarea armei cu laser a MiG-35.

http://www.youtube.com/watch?v=uRjgVoJlAzc

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button