X

Cum arată noul avion de luptă al ruşilor, MiG-35

de null

 

Acest avion de luptă multirol din generaţia „4++” constituie o nouă etapă a procesului de dezvoltare a familie a avioane MiG-29.

Aparatul dispune de caracteristici tehnice şi de zbor îmbunătăţite. De asemenea, masina este dotată cu aparatură radioelectronică de bord perfecţionată. MiG-35 poate fi echipat cu un arsenal diversificat de rachete tip „aer-aer” şi „aer-sol”. Maşină poate dezvolta o viteză de 2,23 Mach. Prezent la ceremonie, comandantul forţelor aeriene militare ale Rusiei, generalul Viktor Bondarev, a anunţat că MiG-35 va înlocui întreg parcul de maşini al aviaţiei de luptă.

„Va trece ceva timp, dar vom înlocui toate avioanele uşoare de atac cu MiG-35”, a promis oficialul. Potrivit precizărilor sale, primul contract va fi încheiat după testele de zbor din această vară. Într-o primă fază, vor fi comandate 30 de aparate, pentru înlocuirea întregului parc fiind nevoie de 170 de avioane. Bondarev a menţionat, totodată, că tot după încheierea testelor de zbor se va trece la asimilarea armei cu laser a MiG-35.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button