X

Va amintiti de cursa MH370? DE CE NU SE VREA descoperirea epavei?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Conform articolului Au apărut noi informaţii despre epava cursei MH370, dispărută în 2014. Oficial australian: Este foarte probabil ca aeronava să se afle la nord faţă de zona oficială de căutări de pe Romania Libera, cursa MH370, dispărută fără urmă acum aproape trei ani, se află “foarte probabil” la nord de zona oficială de căutare din Oceanul Indian, a anunțat șeful departamentului australian care a condus căutările suspendate săptămâna trecută, citează Agerpres.

Deşi căutările au fost suspendate la cererea Executivelor Chinei, Malaeziei şi Australia, în decembrie, unii experți au recomandat continuarea cercetărilor, apreciind că aeronava s-ar putea afla într-o zonă de 25.000 kmp la nord de zona oficială de căutări.

“Este foarte probabil ca aeronava să se afle în zona definită în decembrie de experți, dar nu este absolut sigur”, a declarat Greg Hood, comisar șef al Biroului australian pentru siguranța transporturilor, care a condus căutările.

Cursa MH370 a Liniilor aeriene malaeziene a dispărut la 8 martie 2014 pe ruta Kuala Lumpur — Beijing, cu 239 de oameni la bord. Familiile și rudele pasagerilor au criticat autoritățile pentru suspendarea căutărilor, operațiune care a costat cele trei țări implicate peste 150 milioane de dolari.

Sa ne amintim insa de stirea din 20 martie 2016, Posibile resturi ale epavei MH370 găsite în Mozambic au ajuns în Australia pentru analiză de pe News Ro:

Două posibile resturi din fuzelajul epavei zborului MH370, care a dispărut acum doi ani deasupra Oceanului Indian, în timp ce efectua cursa internaţională Beijing-Kuala Lumpur, au ajuns în Australia duminică, unde experţii vor determina provenienţa lor. Cele două bucăţi de fuzelaj au fost descoperite la începutul lunii martie pe coasta Mozambicului, transmite CNN.

După doi ani de căutări şi întrebări, un adolescent sud-african şi un avocat american au găsit la începutul lunii resturi din fuzelaj pe coasta Mozambicului, aducând speranţe noi pentru rezolvarea misterului zborului MH370.

Resturile descoperite în apropiere de coasta estică a Africii ar putea să provină din stabilizatoarele orizontale ale unui avion de tipul Boeing 777, aceeaşi aeronavă folosită de compania malaeziană în zborul MH370, care a dispărut fără urmă în martie 2014.

Investigatorii vor începe examinarea bucăţilor luni pentru a stabili dacă acestea provin din epava zborului MH370 sau nu.

”Procesul de examinare va începe la 21 martie şi, cu ajutorul echipei de experţi, sperăm să avem rezultatele examinării resturilor cât de curând posibil”, a afirmat ministrul Transporturilor din Malay într-o declaraţie.

Analiza resturilor va fi efectuată de către investigatorii malaezieni şi australieni împreună cu ingineri de la Boeing, fabricantul avionului.

”Asta este pentru a obţine transparenţă totală şi responsabilitate în conformitate cu protocoalele internaţionale”, a adăugat Ministerul Trasporturilor din Malaezia.

Australia continuă eforturile de căutare subacvatică a rămăşitelor avionului în sudul Oceanului Indian.

Zborul MH70, cu 239 de persoane la bord, a dispărut la 8 martie 2014, în timp ce efectua ruta Beijing-Kuala Lumpur. Aeronava nu a fost nici până acum găsită de echipa internaţională de căutare, însă resturi din aripă au apărut anul trecut pe coasta insulei Reunion, din estul Oceanului Indian.

Cititi va rog si articolul de acum 10 luni:

South Africa/ Resturi ale avionului MH370, găsite!

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

   Comentariu Ortodox Info:

Epava cursei  MH370 a fost căutată într-o zonă intenționat gresită?

Cititi va rog si:

MISTER: Avionul a disparut dar TELEFOANELE PASAGERILOR INCA SUNA … Ce s-a intamplat de fapt cu zborul MH370 al companiei Malaysia Airlines?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button