X

DOPAJUL si SEXUL

de null
FILE – In this May 16, 2011 file photo then Russian Prime Minister Vladimir Putin, right, is flanked by Sports Minister Vitaly Mutko, left, as they visit a sports complex that is under construction for the 2014 Winter Olympic Games, in Krasnodar, southern Russia. WADA’s independent commission said Monday, Nov. 9, 2015 Russia’s athletics federation should be suspended and its track and field athletes banned from competition until the country cleans up its act on doping. (AP Photo/RIA Novosti, Alexei Druzhinin, Pool, file)

Vitaly Mutko, vice-premierul Rusiei a oferit o serie de declaraţii referitoare la scandalul de dopaj în care este implicată Rusia. Acesta susţine că rezultatele testelor anti-doping ale femeilor pot fi alterate dacă atletele au intreţinut raporturi sexuale cu câteva zile înainte de recoltarea probelor. Mutko este fost ministru al sportului în Rusia şi este una dintre cele mai vehemente voci care susţin că atleţii ruşi nu au făcut parte dintr-un program de dopaj coordonat de guvern.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Declaraţiile sale se bazează pe faptul că probele recoltate de la două jucătoare de hochei pe gheaţă conţineau ADN masculin. În urma raportului McLaren, s-a descoperit că probele de urină ale celor două (care au participat la JO 2014) erau defapt ale unor bărbaţi: ”Dacă faci sex cu câteva zile înaite de testul anti-doping, pot apărea urme de ADN masculin când vor veni rezultatele. Dacă o atletă este supusă unui test la mai puţin de cinci zile de când a întreţinut relaţii sexuale, atunci testul îţi va arăta urme de hormoni masculini. Astfel, apar suspiciuni în ceea ce priveşte consumul de substanţe interzise.”

Mutko susţine că cele două atlete au fost nedreptăţite şi a dat ca exemple cazurile lui Shawn Barber şi Richard Gasquet, care au scăpat de suspendare după ce au fost prinşi că au consumat cocaină. Cei doi au declarat că s-au sărutat cu femei care au consumat această substanţă interzisă. Vitaly Mutko a oferit declaraţii publicaţiei ruseşti Sport-Express în care a făcut o comparaţie între cele două cazuri: ”Un atlet străin a scăpat nepedepsit, în timp ce un atlet rus este suspendat.”

Vitaly Leontiyevich Mutko se află la al doilea mandat în fruntea Federaţiei Ruse de Fotbal (2005-2009 şi 2015-prezent). Între 1997 şi 2001 a fost preşedintele clubului Zenit Sankt Petersburg, funcţie pe care a părăsit-o când a înfiinţat Russian Premier League. Nu doar că a înfiinţat această ligă, dar a şi prezidat-o între 2001 şi 2003.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Listele de substante interzise, testele regulamentare si nivelul limita sint – aprent, elemente “neutre”.In realitate, cine produce substanteke si aproba tipurile de testari sint mereu in urma cu ctiva pasi fata de substamte noi ne comercialzate dar folosite pe acesti cobai dopati mental ca vor fi campioni…Aceste substante nu sint testate si nici limitate.Cand nu este posibila evitarea depistarii, se elimina controlul prin “scutire medicala” – chipurile, pentru sanatatea persoanei afectate de o afectiune (simulata “naturist”, “naturopat” ca sa fie “dovezi” de suferinta).Asa se scot campioni… ca dupa cativa ani, de gura lumii sa fie cate unul “expus”, facut de ocara, sa-i ia medaliile, bani inapoi chiar inchisoare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button