X

FACEBOOK scoate ROMÂNII în STRADĂ și DUMINICA asta?

de null
Foto: http://ro.sputnik.md/politics/20170118/10850325/proteste-la-bucuresti-impotriva-guvernului.html

UPDATE: Președintele Klaus Iohannis se află printre manifestanții din București la protestele împotriva deciziei guvernului de a emite ordonanțe de urgență pentru grațiere și pentru schimbarea Codului Penal.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”Am venit aici, în Piaţa Universităţii, ca şi miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept, ori aşa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci şi sute de politicieni certaţi cu legea să-i găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii pe bună dreptate sunt indignaţi”, a spus Klaus Iohannis în timpul protestului.


Conform B1TV, după ce săptămâna trecută oamenii au ieșit în stradă, nemulțumiți de legile amnistiei și grațierii propuse de Guvern, aceștia nu se lasă și anunță alte proteste și duminică seara.

Oamenii se vor aduna la ora 17.00 în Piața Universității din Capitală, potrivit unui anunț pe Facebook.

” Duminică ne strângem la Universitate începând cu ora 17:00. Pornim în marș la ora 18:00″, anunță organizatorii.

Și în alte nouă orașe din țară oamenii vor să conteste aceste legi în stradă.

Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Pitești, Piatra Neamț, Baia Mare, Suceava și Satu Mare sunt celelalte orașe care s-au mobilizat.

Românii din Diaspora sunt și ei alături de România, astfel că 3 proteste vor avea loc și în afara țării.

În fața Ambasadei României la Paris, în fața Ambasadei din Copenhaga și în Piața Publică din Haugesund, Norvegia se vor face auzite glasurile românilor duminică seara.

NOTĂ OrtodoxINFO

Revolte, revolte, revolte. In SUA, impotriva lui Donald Trump, in Romania, impotriva lui Dragnea … Iar acestea sunt doar inceputul?

In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Lovitura de stat in Romania, in plina desfasurare chiar acum. Dictatorul Klaus Werner Iohannis, presedintele tarii, este in mijlocul unor proteste organizate, pentru care nu s-a solicitat autorizatie. Se incearca daramarea guvernului legitim si probabil, instaurarea “guvernului meu 2”.

  2. Din estimarile jandarmeriei sunt aproximativ 9.000, maxim 10.000 de protestatari. Aservitul Rares Bogdan, de pe televiziunea de casa a lui Klaus Werner Iohannis, RealitateaTv, manipuleaza intentionat vorbind de “zeci de mii de oameni” in fata sediului PSD.Asa vorbeau si de “guvernul meu” format din tradatori aciuti pe la Bruxeles, manipuland prin aceeasi televiziune si spunand ca “poporul a vrut acel guvern”. Adevarul este ca cei care au iesit in strada si au fost manipulati emotional pe fondul “Colectiv”, aproximativ 30.000 de oameni, nu reprezinta mai mult de 0,1% din totalul alegatorilor. Si daca ne raportam la intreaga populatie a Romaniei, nu au reprezentet nici macar 0,1 %.Deci nu poporul a vrut instaurarea guvernului de “tehnocrati” al lui Klaus Werner Iohannis, ci a fost o lovitura de stat mascata sub manipularea a 0,1% dintre alegatori.

  3. Ft ciudat faptul că aceasta lege a grațierii era și în interesul lui care știm bine in ce matrapazlâcuri este băgat, și apropo, în acestea este băgat și plicusor ban  am vrut sa zic Nicușor Dan

  4. Ciuma rosie – Klaus Werner Iohannis are imunitate deocamdata. Hotararea judecatoreasca definitiva prin care se dovedeste ca atat el cat si sotia lui, Carmen Iohannis, s-au folosit de acte false pentru a lua una din cele 6 case, i-a transformat pe amandoi in PENALI. Acum este pe rol, la instanta judecatoreasca, un alt proces, pentru a doua casa a familiei Iohannis.Klaus Werner Iohannis este un politician penal si conform legii, ar trebui sa demisioneze din functia de presedinte. Orice om devenit infractor penal prin hotarare judecatoreasca nu are voie sa detina functia de presedinte sau de premier.Oamenii ONG-urilor finantate de dusmanii tarii, acesti manipulati “frumosi si liberi”, de ce nu protesteaza pentru apararea statului de drept cerand demiterea infractorului penal Klaus Werner Iohannis?1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button