X

TRUMP asistă la “rugăciunea” de la Catedrala Națională din Washington: evangheliști, musulmani, hinduiști, catolici, rabini și un episcop ortodox

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Donald TRUMP pozează în aceste imagini ca un lider ce nu ține cont de diferențele religioase și-i unește pe toți în “rugăciune”. Ce poate fi mai potrivit pentru pregătirea venirii lui antihrist, decât relativizarea Adevărului și “unirea”, indiferent de diferențe, tuturor într-o singură religie – NEW AGE.

Filmarea completă

https://www.youtube.com/watch?v=yFMxr54_exQ

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button