X

București: Incendiu puternic în clubul Bamboo cu zeci de victime. S-a declanşat PLANUL ROŞU

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UPDATE: Autorităţile au venit cu prime precizări după incendiul din Clubul Bamboo.  Acesta nu avea autorizaţie, spune purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile care a anunţat că proprietarii au primit trei amenzi foarte mari pentru nereguli.

“Avizul de securitate a fost solicitat în 2009. S-au respectat normele şi a fost emis acest aviz. Ulterior, era de obligaţia propritarului să ceară un alt aviz. 25 mai 2015 amendă de 5500 de lei. 13 noiembrie 2015, două amenzi de 15.000 de lei. Noiembri 2016, amendă de 2000 de lei pentru probleme cu evacuarea.


Incendiu puternic cu zeci de victime în această dimineaţă în clubul Bamboo din Bucureşti.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat sambata ca aproximativ 40 de persoane au ajuns la spitale in urma incendiului de la clubul Bamboo din Capitala. Potrivit acestuia, toate celelalte victime acuza expunere la fum, intoxicare cu monoxid de carbon si stare de hipotermie in cazul unora. Reprezentantul ISU a adaugat ca multe dintre victime au fost consultate si ulterior au parasit spitalul. O singura persoana se afla in stare grava, informează site-ul stiripesurse.ro.

Clubul Bamboo a ars in totalitate, iar cladirea este prabusita in cea mai mare proportie, anunta ISU. Pompierii din turele libere au fost chemati la serviciu pentru a interveni la incendiul de la Clubul Bamboo din Capitala, anunta Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

La fata locului au acţionat peste 20 autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil si Descarcerare Grea. Martorii spun ca initial au simtit un miros puternic de fum, iar in momentul in care s-a oprit muzica si-au dat seama ca este ceva in neregula. Apoi au dat navala spre iesire. “Am simtit miros de fum si am plecat imediat ca eram la iesire”, spune un martor.

S-au aflat cauzele incendiului din Clubul Bamboo. Deocamdată, neoficiale. Martorii oculari oferă primele indicii ale dezastrului din clubul de fiţe. Majoritatea persoanelor din club susţin că toată noaptea acolo s-a fumat, deşi nu ar fi fost voie.

Unul dintre cei care se afla în interiorul clubului a făcut mărturii emoţionante la Antena 3.

“Eram aproape de ieşire. Era un bar mare spre ieşire. Din acea încăpere unde eram, am văzut fumul. S-au luat extinctoare şi au încercat să stingă focul. Nu au reuşit. Au fost artificii în club, dar nu au legătură cu incendiul. Sigur vă spun asta.”, a mărturisit tânărul.

Autorităţile anunţă că cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Se pare că unui administrator al clubului i s-a făcut rău în timpul primelor audieri de la poliţie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button