X

VIDEO: Proteste violente la inaugurarea lui Donald Trump. Peste 200 de arestări

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Proteste violente în Statele Unite înainte de investirea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al SUA. Manifestanţii au spart vitrinele mai multor magazine şi s-au luat la bătaie cu poliţia, conform Știripesurse. Protestul se desfăşoară în apropiere de Casa Albă.

Poliţia a intervenit în forţă după ce manifestanţii anti Trump s-au pus pur si simplu pe caldaram pentru a nu îi lăsa pe fanii noului preşedinte să ajungă la ceremonii. Se anunţă noi proteste in urmatoarele ore. Manifestanţii vor sa faca tot posibilul pentru a perturba ceremoniile.

TRAGEDIE 11 persoane au MURIT la o manifestaţie pro-Donald Trump: Poliţia neagă acuzaţiile

Donald Trump este investit în aceste momente în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, dar veştile care vin sunt tragice. 11 persoane de la o manifestaţie pro Trump ar fi fost ucise. Forţele de ordine neagă însă această informaţie.

Unsprezece persoane au fost ucise de forțele de securitate, la o demonstrație pro-Trump, anunță un grup separatist din Nigeria.  Demonstrația a fost organizată de un grup etnic din Nigeria, care vor ca Donald Trump să îi sprijine în constituirea unui stat independent, relatează Associated Press. Martori ai manifestației spun că forțele de ordine au deschis focul asupra mulțimii, fiind zeci de victime, conform Antena 3. La rândul lor, polițiștii afirmă că nu au folosit decât gaze lacrimogene pentru dispersarea mulțimii.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Dragilor,trebuie sa vedeti aici ceea ce a comentat la acest articol,pe pagina mea de fb,un bun prieten care locuieste in cele americi: “De unde luati propaganda mincinoasa.?” Doar atat am avit de spus…Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button