X

“Halep să se retragă”, este sfatul lui Ilie Năstase

Ilie Năstase, sfat surpriză pentru Simona Halep: 'Să se RETRAGĂ' | Ilie Năstase, sfat surpriză pentru Simona Halep: 'Să se RETRAGĂ'
de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Simona Halep a produs primul rezultat ruşinos al anului.  A pierdut de o manieră categorică în primul tur la Australian Open, în faţa necunoscutei Shelby Rogers, scor 3-6, 1-6. Ilie Năstase îi transmite Simonei că ar trebuie să se retragă pentru a-şi rezolva problemele de sănătate pe care le are.

“A fost un rezultat surpriză, însă a jucat cu o sportivă bună. S-a întors roata acum. Când nu era bine clasată, încerca ea să le bată pe cele mai bune și să urce, acum toate vor să o învingă pe ea. Acum Simona ar trebui să se retragă puțin, să aibă grijă de sănătate, de fizic, dar este căutată încă să joace la turnee. E greu să joci în fiecare saptămână și să nu te accidentezi”, a spus Ilie Năstase la TV Sport ro.

“Cred că e prima oară când spun asta, că din cauza durerii n-am putut face mare lucru. S-ar putea să nu joc o perioadă. Vreau doar să mă fac bine, pentru că genunchiul e foarte sensibil”, a spus  Simona Halep la finalul meciului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE