X

TRUMP a calificat NATO ca fiind învechit

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

NATO este ingrijorata de declaratiile presedintelui ales american Donald Trump, care a calificat Alianta Nord-Atlantica drept invechita, a declarat luni ministrul de externe german Frank-Walter Steinmeier, informeaza AFP. 

“Declaratiile presedintelui ales Trump, care considera NATO invechita, au fost primite cu ingrijorare”, a afirmat Steinmeier dupa o intalnire cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, si inainte de a se reuni cu omologii sai din UE pentru un consiliu la Bruxelles.

“Vom vedea care vor fi implicatiile pentru politica americana”, a adaugat ministrul.

Donald Trump, care urmeaza sa isi preia oficial mandatul vineri, 20 ianuarie, a declarat intr-un interviu acordat cotidienelor german Bild si britanic The Times ca NATO este o organizatie “invechita”.

Aceasta remarca este “in contradictie cu ceea ce (viitorul) ministru al apararii american a declarat la audierea sa la Washington in urma cu doar cateva zile”, a subliniat Steinmeier.

Reuniunea celor 28 de ministri ai afacerilor externe, luni, la Bruxelles, “va fi probabil influentata, daca nu determinata, de declaratia presedintelui ales american, care a provocat uimire si agitatie la Bruxelles, si presupun, sunt sigur ca nu numai la Bruxelles”, a admis seful diplomatiei germane.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button