X

VIDEO: Sarea pamantului – Schiarhimandrit Hristofor din Tula: “DACA VETI ACCEPTA mai intai asigurarea, apoi in al doilea rand codul numeric personal, in al treilea rand pasaportul, NU VETI MAI AVEA CALE DE INTOARCERE”

   Iata comentariul fratelui Gabriel postat la VIDEO: De abia nascut, nu vrea sa fie luat de langa mamica sa …:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sarea pamantului 2 – Schiarhimandrit Hristofor din Tula

Despre vremurile din urma
”atunci cand ne vor propune: crucea sau painea, noi sa alegem crucea” – cuvinte ce trebuie intelese duhovniceste. In realitate nimeni nu ne va propune aceste lucruri, caci altfel isi va pierde sensul atentionarea parintelui Hristofor si a altor stareti ca sa nu acceptam nimic, nici un fel de acte. Daca pecetea inca nu reprezinta stampila cu laser ci doar o hartie, atunci de ce sa le refuzam? Dar tocmai in aceasta consta si viclenia, ca odata cu fiecare dintre aceste acte ni se propun in chip invizibil ”crucea si painea”, Hristos sau lumea, rastignirea sau lepadarea”
Parintele spunea: ”Daca veti accepta mai intai asigurarea, apoi in al doilea rand codul numeric personal, in al treilea rand pasaportul, nu veti mai avea cale de intoarcere, veti fi ca niste zombi, vi se va lua mintea, nu veti mai discerne si atunci veti pasi in continuare si le veti accepta pe toate celelalte. Iar intr-un sfarsit veti intinde linistiti mana si fruntea si vi se vor aplica cipuri cu laserul, si va asteapta iadul cel mai de jos”
[…]
”Fii mei, nu acceptati nimic satanic”

Asta ne aminteste de:

Broasca la fiert si cei care accepta cipul

Cititi va rog si:
VIDEO: Sarea pamantului – Protoiereul NICOLAE RAGOZIN. Si ceva despre vremea cand nu vom mai merge la biserica. PROFETIE: cand il vor ingropa pe LENIN, va veni ANTIHRISTUL

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button