X

TRAIAN BASESCU: Cat timp mafia din sanatate blocheaza introducerea CARDURILOR DE SANATATE sistemul va fi în continuare fraudat

Iata ce putem citi in articolul Băsescu: Cazul de la Spitalul de Arşi nu e izolat; cât timp mafia din sănătate blochează introducerea cardurilor sistemul va fi fraudat:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Degeaba ies propagandiştii curăţeniei sectorului să ne spună cât de curat este sectorul doar un accident a fost la Spitalul de Arşi.  Nu, fondurile de sănătate sunt fraudate în spitale în mod consecvent şi aproape generalizat, a afirmat Băsescu, prezent duminică la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară. El a afirmat că singura soluţie, România având un mare deficit la acest capitol, este îndreptarea către modernizarea sistemului în management al sistemului de sănătate. Cât timp vor funcţiona în paralel, şi cu regimuri financiare şi fiscale diferite, spitale de stat şi spitale private şi cabinete private, cel care va fi fraudat va fi spitalul de stat. Cât timp mafia din sănătate blochează introducerea cardurilor de sănătate sistemul va fi în continuare fraudat.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button