X

Momentul adevărului: Care dintre cei cu evlavie la Sfintii închisorilor este gata să intre în închisoare pentru mărturisirea crezului lor naţionalist-creştin, adică LEGIONAR?

Anti-românul Antonescu a propus urmatorul proiect de lege: Minimalizarea Holocaustului se va pedepsi cu închisoarea, vor fi interzise simbolurile şi organizaţiile cu caracter legionar

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat că va depune o iniţiativă legislativă pentru modificarea şi completarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob prin care „minimalizarea Holocaustului” se va pedepsi cu închisoarea. De asemenea, vor fi interzise simbolurile şi organizaţiile cu caracter legionar. Antonescu a ales să facă acest anunţ astăzi, deoarece mâine se comemorează ziua Holocaustului în România.

„Între faptele, simbolurile şi organizaţiile interzise vor fi introduse şi acelea cu caracter legionar pentru a ţine cont de o realitate istorică. Această referire este perfect justificată de politica rasială promovată între septembrie 1940 şi ianuarie 1941 de guvernarea legionară, de atrocităţile comise la adresa cetăţenilor de origine iudaică şi nu numai. Totodată se introduce în lege şi o definiţie dată Holocaustului pe teritoriul României astfel încât această să introducă şi persecuţia sistematică şi anihilarea evreilor sprijinită de autorităţile şi instituţiile statului român pe teritoriile administrate de acestea în perioada 1940 – 1944”, a declarat deputatul PNL, George Scutaru, co-iniţiator al proiectului de lege, care a adăugat că proiectul este realizat în colaborare cu Institutul „Elie Wiesel”.Crin Antonescu a precizat că va cere o procedură de urgenţă în Parlament pentru această iniţiativă.

Întrebat dacă afirmaţiile ministrului delegat Dan Şova, care a declarat că evreii nu au avut de suferit în România, afirmaţie asupra căreia a revenit ulterior, ar intra sub incidenţa noii legi, Antonescu a răspuns că da. Liderul PNL a subliniat că recitarea unor poezii ale unor autori cu afinităţi legionare sau legionari nu intră sub incidenţa legii.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

sfintii_inchisorilor

Se ştie din statistici că 80% dintre cei întemniţaţi în închisorile comuniste au fost LEGIONARI, din Mişcarea Legionară făcând parte elita ţării din acea perioadă. Ne dorim cu toţii cinstirea lor cum se cuvine, canonizarea lor şi aflarea adevărului despre sioniştii ce au pus la cale toată teroarea din închisorile de atunci. Sioniştii actuali simt această presiune, că acest moment se apropie şi prin puterea Mântuitorului Hristos se va întâmpla. Conducătorii ţării de după ’89 încoace s-au făcut slugi netrebnice în favoarea duşmanilor ţării şi au curajul să înfrunte o istorie întreagă, care stă la temelia demnităţii noastre naţionale.

E momentul să ieşim în faţă, unul câte unul, să cerem arestarea noastră pentru faptul că ne cinstim sfinţii şi pentru că vrem să spunem adevărul despre Mişcarea Legionară, o mişcare dumnezeiască, de la Duhul Sfânt, care s-a ridicat pentru stârpirea lichelelor ce jefuiau această ţară, o mişcare care trebuie neapărat să revină la putere şi să extrădeze din ţară toţi trădătorii şi detractorii Sfinţilor din închisori! Până nu se va face acest lucru să nu avem linişte şi pace, ca să nu ajungă sufletele noastre acolo unde sunt a celor ce şi-au trădat neamul şi ţara! Pentru memoria şi cinstirea Sfântului Părinte Justin, Români treziţi-vă că vă este furată şi memoria sfinţilor!

susţinem declarăm şi semnăm, în nume personal –  fratele Gabriel şi monahul Teodot, Mănăstirea Petru Vodă

TRĂIASCĂ LEGIUNEA ŞI CĂPITANUL!

Citiţi cine au fost Sfinţii pe care sioniştii nu vor să-i cinsitim:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button