X

Comemorarea martirelor de la Mislea – 8 septembrie

comemorare MisleaDuminica 8 septembrie, Nasterea Sfintei Fecioare Maria, va avea loc ca in fiecare an comemorarea de la Mislea – unde aducem cinstire suferintei indurate de femeile detinut politic.  Comemorarea este organizata ca de obicei de dl. Mihnea Gheorghiu (0721192694), fiul unei marturisitoare din temnita Mislea, doamna Geta Gheorghiu.
Programul manifestarii:
  • Ora 7:00 plecare cu microbuzul din Bucuresti (ca de obicei de la Schitul Magureanu, aprox. 25 ron/persoana dus-intors).
  • Participare la Liturghie la Bisericuta din incinta fostei inchisori Mislea
  • Parastas si Agapa
  • Intoarcere la Bucuresti cu oprire la locul unde acum 16 ani Parintele Voicescu a avut accidentul in urma caruia a plecat la Domnul si la troita de la Tancabesti.
Va asteptam la Mislea sa putem spune impreuna PREZENT! in numele tuturor celor care acum se roaga pentru noi in fata lui Dumnezeu.
Cezarina Condurache
Ai grijă, Doamne, de toţi ai mei. Primeşte-i sub scutul Tău. Iartă-i. Odihneşte-i. Celor vii dă-le tărie asupra celor potrivnici, întru biruinţa României Creştin-Legionare şi apropierea de Tine, Doamne, a neamului meu românesc, întru nădejdea învierii lui. Amin

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button