X

CAUT DESENATOR

   Ideea asta imi place tare mult:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Anti cip – o idee: TRICOU IMPRIMAT

   Iar timpul fuge:

AU RECUNOSCUT OFICIAL: Au amanat un an pentru a fi doua in unul. Si cred ca noul NOUL BULETIN – CARD DE SANATATE va fi obligatoriu cu cip

   Am vazut pe internet tot soiul de imagini interesante. Unele sunt bune, dar trebuie mai mult sau mai putin modificate, pentru a putea fi mai apoi folosite pentru imprimeu. Si cati se pricep s-o faca?

   Si ideea aceasta este excelenta:

Anti cip – STICK AUTO

   Dar are aceeasi problema.

   Apoi vreau ceva mai de impact decat ceea ce am gasit. Si nu vreau doar un tip de imagine, ci mai multe, in functie de publicul tinta.

   De asemenea la anumite teme de articole ar fi de folos anumite desene.

   Deci, ne trebuie unul sau mai multi desenatori.

   Cine vrea si se si pricepe in mod real, sa dea un semn la rubrica de comentarii.

   Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button