X

Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica

  mc10_chip

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi in articolul Motorola on authentication: We’re talking tattoos and pills (Motorola-despre autentificare: discutam despre tatuaje si pastille)
CEO-ul Motorola, Dennis Woodside impreuna cu vice presedintele companiei insarcinat cu tehnologia avansata au participat la conferinta “All things digital” de saptamana aceasta, unde si-au impartasit parerea lor despre viitorul parolelor – si anume autentificarea prin tatuaje ale bratelor si partile. Regina Dugan, vice presedinte senior pentru tehnologii avansate si proiecte  a relevat interesul companiei pentru un tatuaj electronic utilizat ca “parola la purtator”. Acest tatuaj electronic, ce functioneaza asemanator unui cod de bare, functioneaza impreuna cu senzori si antene capabile sa recunoasca utilizatorul smartphone-ului. Conceptul acestui tatuaj apartine MC10, o firma din Cambridge, Massachusetts. Tatuajele lor, cunoscute drept bio-stampile, au fost create pentru a monitoriza sanatatea unei persoane; Motorola vede stampilele de pe brate ca fiind utilizate in autentificare.   

   MC10, a carui motto este “regandim electronicele”, de la bun inceput a dorit sa ofere o alternativa la echipamentele medicale voluminoase, punandu-si intrebarea, “Daca ar fi electronicele moi si pliabile? Daca electronicele ni s-ar conforma noua, si nu noi, lor?” Acestia au inceput asadar sa regandeasca electronicele in dispozitive ce se pot indoi, intinde si arcui. Au dezvoltat tatuajul pentru brate in forma unui petic ce poate fi lipit de piele. Motorola intentioneaza sa colaboreze cu ei in dezvoltarea unei modalitati de autentificare electronica prin tatuaj.
   Dugan, care anterior a fost director al DARPA (Agentia pentru proiecte de cercetare avansate in aparare), este printre liderii de opinie in materie de tehnologie care crede ca a venit timpul pentru a crea noi metode de autentificare. Aceasta a mentionat ca autentificarea era iritanta. “Dupa 40 de ani de progrese in IT, noi continuam sa ne autentificam in aceeasi maniera folosita in urma cu multi ani”.
   O alta idee care a captat interesul Motorola face parte din categoria tehnologiei cu senzori ce poate fi ingerata(inghitita): o pastila creata de Proteus Digital Health (din Redwood City, California). Acestia au reusit sa inventeze o pastila implantata cu senzori, care, dupa inghitire este activata de acidul din stomac – iar Motorola este interesata de pastila respectiva ca mijloc de autentificare. Teoretic, pastila creeaza un semnal de 18 biti in corp –  iar intreg corpul devine un token de autentificare. Un utilizator se poate autentifica doar prin atingerea telefonului, computerului sau masinii.   

   Comentariu saccsiv:

    Detalii despre DARPA si cateva din actiunile lor gasiti la:

DARPA vrea nanoparticule implantate in soldatii americani …

DARPA, Microsoft si colosul fabricant de arme Lockheed Martin ne pregatesc NOUL INTERNET?

   In 1989 Tim Berners-Lee concepe ceea ce in 1990 va deveni World Wide Web . Inventie fiind realizata in cadrul CERN, acestia isi dau acordul pentru ca Web sa poata fi folosit de publicul larg. Tim Berners-Lee se muta apoi la Massachusetts Institute of Technology (MIT), unde infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C).

   Despre CERN si legatura sa cu savantii evrei ce au construit prima bomba atomica, cititi va rog:

Cercetatorii de la CERN (ce au creat si World Wide Web) vor sa produca la LHC un mini BING BANG

   Asadar, in 1994 infiinteaza si conduce World Wide Web Consortium (W3C) cu suportul … DARPA (pionieri ai internetului).

World Wide Web. CINE L-A CONCEPUT SI CINE IL STAPANESTE?

   In concluzie, pentru cei carora nu le vine inca a crede, ce avem noi aici? CERN – internet – DARPA – CIPURI si TATUAJE (adica Motorola si toti cei ce se ocupa cu aceasta ultima parte tehnica). De aia:

          internet cu banda larga

UNESCO: Internet în banda larga la nivel internaţional. De ce?

          internetul obiectelor

De azi 06.06. versiunea 6 a Internetului. De acum incolo vor putea implementa rapid un vis drag al lor: INTERNETUL OBIECTELOR

          eGuvernarea

Moldova: E-GUVERNAREA – prioritate a cabinetului Filat. MODEL: India …

          documentele biometrice

Agenda Digitala Europa 2020: Orice roman va avea si in lumea virtuala o identitate. Aspectul hard va fi cardul de identitate cu cip sau cardul de sanatate. DACA NICI CAND NE-O SPUN PE FATA NU PRICEPEM …

          cipurile si tatuajele de identificare

   Acum parca se vede mai clar. Exista deci o indubitabila legatura intre toate acestea si aceasta rezulta si din cele foarte pe scurt prezentate in acest articol. Iar la varf ii gasim pe aceiasi care le finanteaza si sustin.

   Legat de DARPA, asta nu e tot. Colosul gestioneaza si … HAARP:

VIDEO: HAARP, arma meteorologica (si nu numai)? Detalii importante despre finantatori

   Adica, foarte posibil, dupa ce pun la punct toata mizeria tatuaje – internet – documente, sa bage si ceva catastrofe, caci, nu-i asa, lumea speriata accepta mai usor …

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button