X

PERICULOS TRAFIC MAFIOT DE ASPIRINE SI MUSETEL … Din vara, usor usor, vom deveni infractori

Desigur, cei care vom refuza inregimentarea.  Restul, vor fi legali si corect incolonati.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ei bine fratilor, am scapat noi de 2010, de 2011, unii sperau chiar ca SISTEMUL a uitat de cipuri, coduri de bare, e-Guvernare si alte cele. Dar SISTEMUL nu uita. El are o agenda, el lucreaza, el e pragmatic. Noi insa inca visam roz.

Iata ca a venit pana la urma si 2012 si tot ce si-au pus ELITELE in cap sa faca, vor si face inclusiv in Romania. Tot ceea ce fusese programat se va implementa si la noi.

Suntem gata? Suntem pregatiti? Astia care mai suntem, caci restul au clacat inca din 2010 iar multi dintre ei au ajuns sa ne atace mai furibund decat chiar oamenii declarati ai SISTEMULUI.

Vine imediat reteta electronica, apoi cardul national de sanatate si mai apoi si toate celelalte. Deocamdata inteleg ca vom mai putea cumpara fara reteta electronica medicamentele ce si pana acum le puteam cumpara fara reteta normala. Dar nu-i exclus ca pe viitor sa nu mai putem cumpara nici aspirine. Si nu mult dupa aceea nici musetel, chiar daca va fi interzis sa-l consideram medicament.

Deci, ce vom face iubiti frati si surori? Realizati ca vom deveni ilegalisti? Poate ca inca nu realizati …

Un an sau doi vor trece repede, iar la final vor fi puse toate pe fagasul lor, de la reteta si pana la buletin.

Pastorul luteran Martin Niemöller scria:

La început naziştii au venit să-i ridice pe comunişti

Și eu nu am strigat în apărarea lor pentru că nu sunt comunist,

Apoi au venit după evrei,

Și eu nu am strigat pentru ca nu sunt evreu.

Au venit apoi pentru sindicalişti şi catolici

Și nici atunci nu am strigat pentru că nu sunt nici sindicalist și nici catolic.

Când au venit după mine,

Nu mai era nimeni în jurul meu să se ridice în apărarea mea.

Eretic, dar a zis-o bine pe asta. Cam asa facem deja si noi. A venit pasaportul cu cip, am zis ca nu-i obligatoriu sa plecam peste hotare si n-am luat atitudine. Vine reteta, zicem ca ne vom descurca si cu medicamente pentru care nu se cere reteta. Va veni carnetul auto, vom zice ca nu-i obligatoriu sa conducem si iar nu vom lua atitudine. Va veni cardul de sanatate si vom balmaji si atunci ceva.

Dar va veni si buletinul de identitate obligatoriu. Ne vom uita apoi in jur precum cel din poezie …

Si poate nu realizati inca, dar sa nu ai BI cu cip va fi INFRACTIUNE.

Vedeti voi fratilor, a te inregimenta sau nu, nu-i asa o dulcegarie de salon. Nu-i tot una cu a fi sau nu cubist sau impresionist.

BI va fi doar un inceput al fazei finale. Intr-un viitor nu prea indepartat va apare si documentul unic total, iar banii cash vor dispare. In acel moment aproape orice faci fara acest card sau implant sau tatuaj, va fi ilegal.

Dar si pana atunci, pana la acea etapa, acum, in viitorul foarte apropiat, suntem oare pregatiti? Sa luam de exemplu cardul national de sanatate. Vor fi medici crestini, farmacisti crestini, pacienti crestini care sa-l ocoleasca? Daca noi sau ruda noastra sau un frate ortodox va fi bolnav, il vom ajuta? Vom apela chiar si la piata neagra? Daca va fi nevoie, vom transporta chiar medicamente? Sau vom fi niste umerase? Nu mai suntem oare acelasi popor dinainte de 1989? Pe vremea aia aproape toti apelam la piata neagra, acum oare ne-am inmuiat de tot?

Cititi va rog si:

Dictatura cipului va fi mai rea decat dictatura bolsevica sau national-socialista

Refuzul acceptarii cipurilor si a platilor electronice va insemna neplata impozitelor si piata neagra … Adica vom fi pasibili de puscarie

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button