X

Ce propune o scriitoare SF la BBC: COD DE BARE sau IMPLANT CU CIP de la nastere, pentru fiecare om. E buna de nevasta pentru antihrist …

   Iata ce aflam din articolul fratelui Apologeticum BBC: O scriitoare de literatură SF propune ca fiecare om să aibă de la naştere un cod de bare sau un implant cu cip:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SCHIMBAREA DORITĂ LA NIVEL GLOBAL: Fiecare individ să aibă UN COD DE BARE

În fiecare săptămână, la BBC se prezintă în 60 de secunde, o idee care ar putea schimba lumea.  Astfel, nume cunoscute din filozofie, ştiinţă, psihologie sau artă propun schimbări controversate care ar putea avea un impact asupra lumii în care trăim.

Fără să conteze cât de improbabilă este provocarea lansată în cadrul programului, o idee pe săptămână este prezentată de BBC împreună cu viziunea autorului şi explicaţiile acestuia cu privire la impactul la nivel global pe care l-ar putea avea aplicarea propunerii.

Săptămâna aceasta, cea care a lansat ideea de 60 de secunde a fost autoarea de literatură SF Elizabeth Moon, ea motivându-şi dorinţa ca toţi oamenii să primească la naştere un cod de bare.

„Dacă aş fi conducatoarea întregului Univers, aş insista ca fiecare individ să aibă un ID permanent ataşat, un cod de bare, un cip implantat care să permită identificarea rapidă, uşoară şi necostisitoare a fiecăruia. Cipul ar fi implantat la naştere“, a afirmat Elizabeth Moon.

“Îndrepţi un scaner către o persoană şi ştii cine este. Aceste coduri de bare ar aduce multe avantaje. În război, soldaţii ar putea identifica ţintele căutate într-o populaţie de non-combatanţi. Nu vor mai fi cazuri de greşire a identităţii cuiva, care duc la moartea unor inocenţi, la victime colaterale. Anonimitatea nu va mai fi o opţiune, nici confundarea cuiva, greşirea identităţii. Asumarea responsabilităţii va deveni mult mai simplă şi mai corectă”, a adăugat aceasta.

| ghimpele

Comentariu saccsiv:

   Si-o sa fie pace si iubire pe acest pamant …

Ascultati-l va rog si pe asta:

VIDEO: Cei ce se opun GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE sunt … TERORISTI

Ce fac ei? Vin doar asa, cu niste fantezii stiintifice? Nu, ci pregatesc si ei terenul. Pregatesc pe bucatica lor mentalul maselor. Caci planul e trasat deja demult …

Cititi va rog si:

EXTREM DE IMPORTANT: Mitropolitul Vladimir al Poceaevului despre CNP, COD DE BARE, CIP si semnul fiarei, numele fiarei sau numarul numelui fiarei

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button