X

Dictatura cipului va fi mai rea decat dictatura bolsevica sau national-socialista

Ii pot intelege pe fratii ce zic ca sigur vremurile apocaliptice nu bat la usi.  Deci ii pot intelege cand spun ca cipul din documente nu are nici o legatura cu semnul fiarei. Mai ales in cazul celor neinformati, ce privesc in jur si nu sunt in stare sa lege lucrurile.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ii inteleg mai greu pe cei ce sunt oleaca mai informati, dar refuza sa lege lucrurile intre ele, iar si mai grav, refuza sa-i asculte pe marii duhovnici ce indeamna sa nu acceptam cipurile.

Nu-i inteleg aproape deloc pe cei ce sunt informati, dar nu se opun cipurilor si e-Guvernarii macar strict din punctul de vedere lumesc al chestiunii Big Brother.

Urmatorul caz insa este pentru mine inexplicabil:

Un frate, al carui stramos face parte din ceata Sfintilor Inchisorilor, declara de curand ca oricand isi va implanta cipul, ca cipurile n-au nici o legatura cu 666, ca vremurile apocaliptice sigur nu bat la usi. Nu-i dau numele din respect fata de stramosul sau. Dar el face caz de numele stramosului sau …

Nu-i vorba de un spalat pe creier, intelege bine care-i treaba cu ecumenismul, cu masoneria, cu dictaturile din trecut, dar cand e vorba de cipuri, e-Guvernare, Big Brother, gata, nu te mai intelegi cu el. Iar daca-i spui de marii duhovnici, raspunde ca si ei pot gresi. Incredibil … Mai degraba gresesc toti aceia decat sa gresesca el.

Nu inteleg cum nu se opune, in conditiile in care chiar stramosul sau a fost prigonit de o dictatura creata de stramosii celor ce azi edifica o dictatura cu mult mai grea.

Repet, lasand la o parte chestiunea cu Apocalipsa si semnul fiarei, privind chestiunea strict din punct de vedere Big Brother, lucrurile ar trebui sa fie extrem de limpezi pentru oricine are un minim bagaj de informatii. Exista niste ELITE ce doresc edificarea unui GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE si care vor impune un document total (fie pe card, fie implantat, fie tatuaj), interconectat la sistemul e-Guvernarii si al internetului obiectelor. In paralel vor elimina banii cash. Deci daca nu ai documentul, nu vei mai putea cumpara sau vinde. Iar daca nu vei fi de acord cu doctrina NOM, adica daca vei ramane ortodox, atunci vei fi catalogat extremist sau terorist si vei lua drumul lagarelor. Adica societatea de maine va vorbi despre iubire si pace pe pamant si in numele apararii acestei iubirii si acestei pacii, ii va prigoni pe crestini. Deci va fi o dictatura mai dura decat cea bolsevica si national-socialista luate la un loc.

In aceste conditii, avand si un asemenea stramos, cum poti zice ca vei fi chiar printre primii ce-si vor implanta cipul? Ce blocaj se petrece in mintea unui asemenea frate? Adica ai pus corect toate piesele uriasului puzzle si cand sa le pui si pe ultimele zici: “Nu. Imaginea totala este prea urata, deci nu e reala, deci ultimele piese sunt gresite”.

Din pacate astfel de frati nu-si fac doar lor rau, ci si celor micuti, care-l asculta prin prisma faptului ca stramosul sau a fost celebru si datorita faptului ca multe altele le mai zice totusi bine. Ceva de genul acestui exemplu:

Video: IPS TEODOSIE ESTE PRO CIP. Iata cum lucreaza dracul la o conferinta a parintelui Ambrozie Iurasov: GUVERNUL MONDIAL SE INSTAUREAZA, DAR … SFARSITUL LUMII NU ESTE APROAPE

E vremea cernerii cumplite, fratilor …

Cititi va rog si:

Broasca la fiert si cei care accepta cipul

De ce nu ne opunem cipuirii macar atat cat ne-am opus vaccinarii? BEZNA MINTII: acceptam ca ELITELE sunt rele, ca ele sunt cele ce vor sa ne cipuiasca, ca cipurile sunt parte a Big Brother si totusi acceptam cipurile … Ba ii mai si atacam pe cei ce indeamna la a fi refuzate

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button