X

ZGUDUITOR DAR EDIFICATOR : Puii de maimuta vaccinati cu doze standard din vaccinurile recomandate copiilor, AU DEZVOLTAT SIMPTOME DE AUTISM

Iata ce aflam din articolul Vaccine bombshell: Baby monkeys given standard doses of popular vaccines develop autism symptoms:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Daca vaccinurile nu au nici un rol in dezvoltarea autismului la copii, dupa cum sustin autoritatile medicale astazi, atunci de ce maimutele care primesc doze din vaccinurile cele mai comune recomandate copiilor, dezvolta simptome de autism ? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun multe persoane dupa ce studiul efectuat recent de catre oamenii de stiinta de la Universitatea din Pittsburg, Pennsylvania a demonstrat ca majoritatea puilor de maimuta au dezvoltat simptome de autism, dupa ce li s-au administrat doze standard de vaccin pentru copii. 

In analiza lor, Laura Hewitson si colega ei de la UP au demarat o cercetare despre siguranta programului tipic de vaccinari pe care Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC) ar fi trebuit sa-l faca, dar nu l-au efectuat. Iar ceea ce aceasta echipa a descoperit a fost zguduitor deoarece distruge din temelii mitul conform caruia vaccinurile sunt sigure si nu prezinta nici un risc de a provoca autism.

Prezentate la Intalnirea Internatioanala pentru Cercetari in Autism (IMFAR) din Londra, rezultatele au demonstrat ca puii de maimuta macaque, tratati cu vaccinurile recomandate de catre CDC in programul din anii 1990, si in doze caracteristice varstei si marimii lor, au tendinta de a dezvolta simptome de autism. Maimutele nevaccinate nu au dezvoltat asemenea simptome, fapt care face o puternica conexiune intre vaccinuri si dereglari ale spectrului autistic.

Amestecul administrat continea aditivul toxic Thimerosal, un compus pe baza de mercur care a fost eliminat din unele vaccinuri, dar este inca present in unele doze de vaccine contra gripei si in alte cateva. Deasemenea a fost administrat controversatul vaccin (MMR) contra oreionului, pojarului si rubeolei, care a fost asociat in repetate randuri cu autismul si alte probleme de sanatate mult mai grave, uneori ireversibile, specifice copiilor. (http://www.greenhealthwatch.com)

‘’Aceste cercetari intaresc nevoia cruciala de a se efectua mai multe investigatii in sfera imunizarilor, a mercurului, si a altor transformari ce se regasesc la copii care sufera de autism.’’ – a precizat Lyn Redwood, director la SafeMinds, o asociatie publica care se straduieste sa demaste adevarul in privinta vaccinurilor si autismului. ‘’SafeMinds cere studii la scara larga, obiective, care sa cerceteze simptomele medicale ale autismului si efectele vaccinurilor administrate sub forma de regim (program).

Supravegherea vaccinurilor trebuie transferata de la CDC si pusa in grija unor agentii independente, precizeaza un sustinator al sigurantei vaccinurilor.

In continuarea ideii, Theresa Wrangham, presedinte al SafeMinds a acuzat CDC-ul ca nu efectueaza studii de siguranta ale programelor sale de vaccinare. Spre deosebire de alte medicamente, care sunt supuse unor runde de testare inainte de a primi aprobare si recomandare, vaccinurile si programele de vaccinare in special, nu sunt testate pentru a li se dovedi siguranta sau eficienta inainte de a ajunge pe piata.

‘’Adevaratele implicatii ale acestui studiu efectuat pe primate asteapta publicarea intr-un jurnal stiintific’’ a precizat Wrangham. ‘’Dar putem spune ca a demonstrat cum CDC-ul s-a eschivat de responsabilitatea  de a investiga problemele legate de siguranta vaccinurilor. Supravegherea sigurantei vaccinurilor ar trebui indepartata din responsabilitatile CDC, si data unei agentii independente.

Cititi aceasta analiza detaliata a studiului lui Catherine J. Frompovich de la VacTruth: http://vactruth.com/2012/04/29/monkeys-get-autism/

Sursele articolului includ si :

http://vran.org
http://www.safeminds.org/

Mai multe detalii aici: http://www.naturalnews.com/035787_vaccines_autism_monkeys.html#ixzz1tlWJecnI

Cititi va rog si :

OBLIGATORIU DE CITIT: Un interviu despre VACCINURI si VACCINARE. Cat mai multi trebuie sa-si puna cat mai multe intrebari

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

Din nou despre VACCINURI si AUTISM …

VERDICT tribunal federal SUA: VACCINURILE NU CAUZEAZA AUTISM. Rezultat: NU SE VOR PLATI DESPAGUBIRI …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button