X

Video: IPS TEODOSIE ESTE PRO CIP. Iata cum lucreaza dracul la o conferinta a parintelui Ambrozie Iurasov: GUVERNUL MONDIAL SE INSTAUREAZA, DAR … SFARSITUL LUMII NU ESTE APROAPE

Iata doua fragmente din Conferinta “Credinta si mantuire in lumea de azi” sustinuta de Arhim.  Ambrozie Iurasov de la Manastirea Ivanovo din Rusia. La eveniment a fost prezent si Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Cred ca conferinta a avut loc pe 8 mai 2011.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

http://video.crestinortodox.ro/V61tLAN1tfh/Sfarsitul_lumii_nu_este_aproape_Parintele_Ambrozie_Iurasov.html

Asadar, in aceasta prima parte IPS Teodosie incepe prin a declara foarte hotarat: „Sfarsitul lumii nu este aproape.”

Mai incolo, parintele Ambrozie ne zice ca invatatii spun ca Pamantul este un firicel de praf printre milioane de galaxii aflate la milioane de ani lumina una de alta.

N-am inteles din acest fragment pe ce se bazeaza ei cand spun ca vremurile apocaliptice sunt departe.

   Iata si al doilea fragment, despre cipurile RFID:

http://video.crestinortodox.ro/vZAwjN38uN1/Cipurile_RFID___Parintele_Ambrozie_Iurasov.html

La un moment dat, vorbeste bine parintele Ambrozie despre GUVERNUL MONDIAL, despre globalizare, despre alegerea unui singur conducator. Dar apoi o tranteste:

Frica de 666, de documentele cu cip, toate acestea vor sa ne faca pagani, pentru ca noi sa nu credem in Hristos ci in acesti 3 de 6 din pasapoarte. Acesti 3 de 6 sunt cifre arabe. In Evanghelie nu sunt indicati 3 de 6, sunt scrise doar cu litere.”

Pe urma recunoaste ca antihrist va fi intronat la Ierusalim, in „biserica” ce o vor construi. Dar iar o tranteste:

Cu aceste pasapoarte nimeni nu ne cere lepadarea de Hristos. Nu are nici o legatura pasaportul cu mantuirea noastra. Putem spune ca acum sunt doar pregatirile.”

Intreb si eu: daca sunt pregatirile, atunci cum n-au nici o legatura cu semnul fiarei 666?

Mai adauga parintele ca vor primi pecetea doar cei ce nu se insemneza cu semnul Sfintei Cruci. Cica va fi imposibil de implantat cipul in corp deoarece este foarte mic si foarte scump. E bine daca suntem supravegheati.

Consider ca asta-i de bezna mintii. E bine sa fim supravegheati? Si mai zice ca combate elitele sioniste. Sa se ia de mana cu:

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

Iar treaba cu „foarte scump” este o manipulare grosolana. Nu este deloc scump, din contra. Si poate fi si extrem de mic:

FOTO µ-chip – cat de mic poate fi un CIP RFID (cu antena cu tot)?

Si poate fi si tatuaj. Tot ieftin:

Articolul zilei (30.08.2011): De la tatuajul electronic aplicat pacientilor, la cel ce va inlocui documentele cu cip

In ceea ce priveste facerea Sfintei Cruci, iata ce ne invata Parintele Paisie Aghioritul:

Dar cu toate cele pe care le-am aratat, auzi, din pacate, o gramada de neghiobii ale mintii unor “gnostici” de astazi. Unul spune: “Eu voi primi buletinul cu 666, si voi pune si o cruce alaturi”. Altul spune: “Eu voi primi pecetea cu 666 pe frunte si voi face si o cruce pe cap…”. Iar altii spun o gramada de alte neghiobii, crezand ca se vor sfinti in felul acesta. Dar toate acestea sunt inselari.

Numai cele care primesc sfintire, numai acelea se sfintesc. De pilda, apa primeste sfintire si se face agheasma. Insa urina nu primeste sfintire. Piatra se poate face paine prin minune, dar necuratia nu primeste sfintire.

Prin urmare, diavolul, antihristul, atunci cand este pe buletin, pe mana sau pe fruntea noastra prin simbolul lui, nu se sfinteste chiar si o cruce de ai face.

Cititi va rog mai multe la:

Parintele PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

   Ne mai „invata” parintele Ambrozie ca gandurile de la diavol sunt: „Teme-te de cipuri, de pasapoarte, de 3 de 6”. Dupa care adauga:

Foarte multa lume nu i-a pasapoarte. Si cum veti trai ii intreb atunci.”

Parinte, nu se vor tavali in chinuri:

Vom muri fara cip? CUM VOM PUTEA TRAI FARA SA PUTEM CUMPARA SAU VINDE? Parintele Daniel de la Rarau despre cum vor trai crestinii ortodocsi in vremurile antihristice

Parintele IUSTIN ne indeamna SA NU LUAM CARDUL DE SANATATE CU CIP. Asadar, sa nu ne luam dupa cei ce ne mint ca fara card vom muri in chinuri …

La final, IPS Teodosie trage concluzia:

Aceste cipuri si aceste pasapoarte nu ne agreseaza. Este si punctul de vedere al Sfantului Munte

Ciudatenii mari in conferinta asta. Adica ELITELE o pun de zor de un GUVERN MONDIAL cu un sef in frunte, dar Sfintiile lor, cu toate ca recunosc acest lucru, declara hotarati ca sfarsitul e departe. Nu li se pare deloc ca n-are nici o noima? Adica aia instaureaza NOUA ORDINE MONDIALA, pun la punct sistemul de carduri cu cip, buletine cu cip, carnete auto cu cip, eGuvernare, internetul obiectelor, documentul unic, eliminarea folosirii banilor cash, asadar un sistem in care fara actul unic biometric (sau implant sau tatuaj) sa nu mai poti vinde sau cumpara, iar tu vii sa inseli poporul ca mai e mult pana departe? Si cam ce ar mai fi dupa guvern mondial si document unic? Sa calatorim spre galaxiile alea aflate la milioane de ani lumina? Si apropo, e de toata jena ca parinti ortodocsi sa adere la teoria draceasca cum ca bunul Dumnezeu a aruncat acolo si Pamantul printre milioane de galaxii ce se invart bezmetice de colo colo. Asta au priceput ei din cele ce ne invata Sfintii Parinti despre Facerea Lumii?

Sfinti Parinti despre GEOCENTRISM

VIDEO: GEOCENTRISM

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button