X

Ce-ar fi daca 1 000 000 de romani ar refuza orice document cu cip?

Au trecut mai bine de trei ani de la inceperea celebrei campanii anti cip de strangere a unui milion de semnaturi. Iar de atunci si pana acum Parintele Iustin Parvu ne tot indeamna sa le refuzam. Si nu e singurul:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sa facem un DVD cu indemnul marilor duhovnici de a refuza documentele cu cip

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

VIDEO: Preot rus predicand in 2007 impotriva cipurilor. Judecatoria a considerat predicile sale extremiste. Ierarhii i-au interzis sa mai slujeasca. In 2010 a murit de cancer …

VIDEO – Parintele Gavriil (UCENIC AL PARINTELUI PAISIE AGHIORITUL) despre actele electronice: NU LE LUATI SAU DISTRUGETI-LE

Daca s-au strans un milion de semnaturi, putem presupune ca mai multi de un milion erau anti cip.

Ce-ar fi daca 1 000 000 de romani ar refuza orice document cu cip? Atunci SISTEMUL ar avea o reala problema. Si s-ar face multa valva, iar multora dintre cei ce le-ar accepta, li s-ar aprinde pana la urma oarece beculete. Mai mult, vestea ar ajunge si peste hotare si poate si altii ne vor urma exemplul.

Dar asta este o utopie … Caci de atunci si pana acum, multi s-au inmuiat. Si s-au inmuiat nu din cauza vreunei indoctrinari directe a mass-mediei sau a oficialitatilor, ci prin lucrarea unora ce teoretic trebuiau sa fie in aceeasi tabara. Caci de trei ani incoace, dintre preoti si mireni cu bloguri, reviste, conferinte, din ce in ce mai multi au intors armele si nu doar ca-i indeamna pe ucenici, fii duhovnicesti, cititori si spectatori sa accepte cipurile, dar ii mai si ataca furibund pe cei ce inca indeamna la a nu fi luate.

Pe de alta parte, de la semnatura la fapta e cale lunga …

Cititi va rog si:

Vom muri fara cip? CUM VOM PUTEA TRAI FARA SA PUTEM CUMPARA SAU VINDE? Parintele Daniel de la Rarau despre cum vor trai crestinii ortodocsi in vremurile antihristice

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE