X

PROFETIE DIN 1985 DESPRE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL? „Cand Statele Unite ale Americii vor fi conduse de un negru, atunci va veni dezastrul” …

Iata comentariul fratelui un_mare_pacatos postat la articolul FBI – Indicator de posibile activitati teroriste in Internet Café: PLATA CASH …:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

INCREDIBIL! INCREDIBIL! INCREDIBIL!

Nu o sa va vina sa credeti ce am gasit pe un forum crestin grecesc acum cateva minute.  O profetie INCREDIBILA a parintelui PORFIRIE si ce profetie!

“Ο Μακαριστός Γέρων Πορφύριος το 1985 είπε: « Όταν θα αναλάβει την διακυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μαύρος πρόεδρος, τότε θα έρθει η καταστροφή τους.»”

Traducere :

“Prea Fericitul Staret Porfirie in 1985 a spus : Cand Statele Unite ale Americii vor fi conduse de un negru,atunci va veni dezastrul” – cu referire la al treilea razboi mondial

Profetia se poate gasi pe urmatorul site undeva mai jos,aproape de final:

http://agiotokos-kappadokia.gr/2011/09/16/1-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1/#more-2453

Fratii mei,mandatul lui Obama se termina in noiembrie si din cate stiu eu, el nu mai are sanse sa fie ales pentru a doua oara ca presedinte.

   Comentariu saccsiv:

   Referitor la realegerea lui Obama, nu-i vorba de sanse, ci de ceea ce decid papusarii:

Cum sunt “alesi” presedintii statelor democratice …

Nu stiam de aceasta profetie, nu cunosc acel site iar scrierea greaca pentru mine e la fel de necunoscuta ca si cea chineza. Rog pe cei ce stiu mai multe sa vina cu completari.

Am postat comentariul deoarece fratele un_mare_pacatos nu-i din categoria celor care bat campii. Daca ne-a semnalizat informatia, merita analizata.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button