X

CHINA SI CIPUL: China va introduce sistemul biometric pentru straini

Cetatenii straini care vor dori sa viziteze China vor trebui sa se supuna unui sistem de verificare – monitorizare biometrica, initiativa aflandu-se in stadiul de propunere legislativa. Proiectul de lege care acopera procedurile de intrare si de iesire din China, va permite Ministerului Securitatii Publice si Ministerului Afacerilor Externe sa puna in aplicare un sistem de colectare a datelor de identificare cum sunt amprentele digitale ale vizitatorilor straini. Proiectul prevede, de asemenea, ca strainii sa fie amprentati de serviciile de securitate publica atunci cand acestia aplica pentru un certificat de rezidenta.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit proiectului de lege, in cazul in care un strain este supus suspiciunii de intrare, sedere si incadrare ilegala in munca sau este suspectat ca pune in pericol securitatea nationala sau ordinea sociala, poate fi retinut pentru o durata de pana la 60 de zile pentru ancheta.

Cititi va rog mai multe in articolul fratelui Apologeticum:

Controlul total pe baza de cip se extinde: China va introduce sistemul biometric pentru straini

   Cititi va rog si:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button