X

Toti CAINII cu stapan din Bucuresti vor fi dotati cu CIPURI de identitate

Citez din articolul Toti cainii cu stapan din Bucuresti vor fi dotati cu cipuri de identitate:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In Bucuresti, toti cainii vor avea cipuri de identitate, asa prevede un proiect de hotarare al Primariei Capitalei, aflat in dezbatere publica. In acest fel, cred autoritatile, proprietarii nu isi vor mai putea abandona animalele pe strazi. Pentru proprietarii care refuza sa puna ciinilor cip-uri, amenzile ajung pina la o mie de lei.

Baza de date cu toti ciinii din Bucuresti trebuie sa fie gata intr-un an. Pana atunci, toti proprietarii de patrupede sunt obligati sa treaca pe la un cabinet veterinar si sa le puna acestora un microcip sub piele.

In dispozitivul electronic va fi trecut un numar de serie caruia ii corespunde o fisa cu toate datele animalului, de la numele stapinului pana la adresa si rasa ciinelui. In acest fel, autoritatile vor sti intr-o fractiune de secunda daca un ciine gasit pe strada are stapan sau nu.

Proiectul se bucura atat de sustinerea organizatiilor pentru protectia animalelor, cat si de sprijinul si aprobarea bucurestenilor.

Comentariu saccsiv:

Nu se bucura si de sustinerea, sprijinul sau aprobarea mea.

Dar la o populatie speriata de castraveti, ce sa-i ceri?

OMUL NAUC: Mii de tone de castraveti aruncati la gunoi, din cauza fricii de E-coli …

Si uite asa se invata oamenii cu ideea de cip, ba la abonamentul RATB, ba la caine, ba la etichete si cand o fi sa fie si in buletin, or sa zica: si ce daca?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button