X

STUPUL e cel mai bine aparat de lucratorii indoctrinati … Ce-si doresc cititori mass-media: NMM (No More Money) cu … biocip

Iata ce-si „imagineaza” unul din cititorii Hot News.  Citez din articolul CONCURS: 170 de tehnologii ale viitorului imaginate de cititorii HotNews.ro. Participa si poti castiga 1 din cele 3 seturi consola Kinect cu XBox!:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   NMM (No More Money) | trimis de Andrei
Implementarea unor dispozitive în toate centrele de învătământ astfel încât, capacitatea creativo-inteligentă si GS (Goodness Share, adică bunăvointa de a-i ajuta pe cei din jur si ocrotirea mediului) a elevilor si studentilor să fie înmagazinată în aceste dispozitive NMM. În functie de rezultate, elevii si studentii pot beneficia de priorităti în institute, alimentatie, locuinte, locuri de muncă, timp liber, bunuri de consum. Practic unitătile NMM-ului să fie salariul proaspătului angajat. Astfel se vor evita: coruptia, furtul, si multe alte încălcări ale legii. Sistemul NMM nu poate fi fraudat si nici o persoană publică nu poate fi controlată prin HB (human bank – un biocip alimentat cu căldura corpului uman care are scopul de a înregistra datele necesare pentru dispozitivele NMM). Mentionez că persoanele subdezvoltate, respectiv , traumate fizic sau mental să beneficieze de asa zisele unităti PP (Protect Person. Viata va fi sigură si calitativ mai bună.

Comentariu saccsiv:

   Adica un minunat stup …

In titlu m-am exprimat la plural, caci sigur sunt multi care gandesc precum bietul Andrei.

   Spunea Bertrand Russell in “Impactul Ştiinţei În Societate:

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

La toate acestea se adauga indoctrinarea prin mass-media, prin tot soiul de analisti si prin teorii stiintifice. Iar rezultatul sunt indivizi precum Andrei.

Ce sa-i spui astuia despre pericolul cipului? Cand el chiar asta isi doreste? Si nu vorbeste din punctul de vedere al unui stapan, ci al unei oi. Ce sa-i spui despre pericolul unei societati fara bani, al unei societati in care fare semn (cip) nu poti vinde sau cumpara? Cand el chiar pe asta o considera o culme a binelui.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button