X

Video – EXCEPTIONAL INTERVIU cu Ieromonahul Isaac, UCENICUL CUVIOSULUI PAISIE AGHIORITUL: „Daca luam buletin sau pasaport sau orice altceva are legătură cu pecetluirea, s-a terminat. Imparatia lui Dumnezeu nu o mai vedem …”

Citez din articolul 37. (Video) Ucenicul cuviosului Paisie Aghioritul, Ieromonahul Isaac, autorul cărții ”VIAȚA CUVIOSULUI PAISIE AGHIORITUL”, ne vorbește despre buletinele biometrice:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cu două luni în urmă frații de la Apologeticum  ne-au pus următoarea  întrebare ” Cine este acest parinte? Dacă e de folos poate ne spuneți si noua ce zice?”


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3kcvRkldswQ

Iată textul tradus :

Ucenicul cuviosului Paisie Aghioritul, Ieromonahul Isaac, autorul cărții ”VIAȚA CUVIOSULUI PAISIE AGHIORITUL”, ne vorbește despre buletinele biometrice

Părintele (Isaac): 666 este numărul numelui lui Antihrist.

Interlocutor (I): Astea, părinte, trebuie spuse.

P: Citiţi!

I: „Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte” (Apoc. 13, 16). Să continuu?

P: Da, da.

I:  „Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei” (Apoc. 13, 17).

P: Fiţi atenţi, acest „sau”. Propoziţiile care sunt coordonate prin „sau” sunt disjunctive, adică au aceeaşi valoare, aceeaşi valabilitate, „fie se întâmplă asta …, fie se întâmplă ailaltă …”. Adică, fie avem pecetea fiarei, fie numărul fiarei, este acelaşi lucru. Le spune textul. Un filolog poate să facă asta [analiză].

I: “Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Apoc. 13, 18).

P: Na, asta este, 666. Fie pecetea, fie numărul, acest număr al numelui lui Antihrist. Sfânta Scriptură nu vrea să bage în paginile sale numele lui Antihrist şi îl descrie cu acest număr. Le spune. Îl întrebăm pe om: „De ce vrei să iei buletinul sau paşaportul?” „Dacă nu iau, zice, nu pot să călătoresc, nu pot să iau bani, nu pot să fac cutare, nu pot să fac cutare.” Nu pe-astea le spune Apocalipsa?

I: Astea, părinte, trebuie să le spuneţi şi să ajungă şi în străinătate.

P: Acum în 2008 sau 2009 sau cel târziu 2010 se va desfiinţa banul de plastic şi ajungem direct la pecetluire, dar Dumnezeu nu ne va lăsa, ne va ajuta. Va micşora zilele, va micşora intervalul zilei. Ne va da posibilitatea să nu ne lepădăm. Pentru cei aleşi o va face. Luaţi o mică proprietate, să aveţi acolo o iarbă, ceva … Va trece. Zice Sfântul Apostol Luca „nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu orice cuvânt al lui Dumnezeu” (Lc. 4, 4). Omul poate să trăiască şi doar cu apă, şi cu aer.

I: Omul nu are nevoie de multe, poate să trăiască cu puţine.

P: Evreii cum au petrecut 40 de ani în pustie doar cu mană? Atunci Dumnezeu ce e? Există ceva imposibil pentru Dumnezeu? El toate le poate.

I: Deci, trebuie să refuzăm buletinele [biometrice]?

P: Da.

I: Se dă mare luptă împotriva acestor acte în Atena. Şi politicienii încearcă să ne facă să le luăm.

P: Da, mulţi zic: „Iau buletinul şi îl însemnez cu semnul crucii” şi alte asemenea …

I: Şi aici, părinte, sunt părinţi în Sfântul Munte care nu au această problemă. Paşapoartele [biometrice] le-au luat.

P: Şi vor lua, ca să călătorească.

I: Unii ca să plece în străinătate. Adică şi părerile în Biserică sunt împărţite.

P: Da, vor lua. Nu se vor mântui, nu se vor mântui. Le spune Apocalipsa.

P: V-am spus, întrebarea asta este actuală. Dacă întrebi: “De ce să iei buletinul?” “Pentru că altfel nu pot să trăiesc, altfel nu voi putea să cumpăr sau să vând.” Şi nu le spune pe astea Apocalipsa, eu le spun? Nu zice că nu va putea „cumpăra sau vinde”?

I: La fel spunea şi Părintele Paisie.

P: Nu se întreabă oare omul că ajungem acele vremuri?

Un teren acolo, pune ceva în el, ca să poţi să trăieşti. Altfel, nu există … Acum, fie vom lua acest buletin şi ne vom lepăda de Domnul, fie vom primi să murim pentru Domnul … Mai bine să murim, decât să ne lepădăm de Domnul şi să fim pe veşnicie în iad. Mai bine să mor de foame decât să mă lepăd de Domnul.

Iadul nu se mai termină. Dacă aş şti că după 1000 de ani am nădejdea să iau o picătură, că se va termina, dar nu există … Iadul nu se mai termină. Aşa cum plecăm din această viaţă, aşa vom rămâne dincolo, nu avem nădejde să ne îmbunătăţim starea, nu se schimba locul nostru. Unul care aici face o crimă are şanse să renască prin har, dar dacă ajunge cineva în iad nu mai are şanse … . O spune Domnul.

I: Totuşi, părinte, dacă eşti singur e mai uşor, poţi să iei poziţie, să spui că nu primesc cutare, nu primesc cutare, dar dacă eşti căsătorit şi ai familie şi depind alţi oameni de tine, nu este uşor …

P: Ce să facem? Legea lui Dumnezeu aceasta este. Fiii Sfintei Solomoni [mama Macabeilor], şapte copii, Antioh îi prinde şi îi pune să mănânce carne jertfită idolilor. Oare Solomoni nu putea să le spună: “Ei, fac politică. Acum mâncaţi carnea, dar la noi acasă nu mâncăm”? Dar legea lui Dumnezeu spune că nu putem să mâncăm carnea aceea. Şi pe toţi şapte i-au omorât înaintea ei.

Martirii cât au suferit? Nu ne putem lepăda de Domnul. Sfântului Varlaam i-au pus tămâie aprinsă direct în mână şi i-au spus: „Acum arunc-o idolului!“. Şi nu a aruncat, i s-a ars mâna. Dumnezeu va găsi o cale să îi ajute pe cei care cred. Dacă luăm buletin sau paşaport sau orice altceva are legătură cu pecetluirea, s-a terminat. Împărăţia lui Dumnezeu nu o mai vedem.

I: Ce vreţi să spuneţi? Unde are 666 buletinul?

Alt I: Noul paşaport are, în cip.

P: Toate astea sunt nevăzute, dar într-acolo ne îndreptăm, sunt anii Apocalipsei, unii se pecetluiesc deja în străinătate.

I: ÎnAmerica.

I: Şi nici buletinul nu trebuie să îl luăm?

P: Nu le daţi pe cele vechi. Nu mergeţi să le schimbaţi. Şi eu iau o pensie. Nu voi mai putea să o iau. Ce să facem? Să ne lepădăm de Domnul? Mai bine să suferim de foame, o zi, două, trei şi să mergem în rai, decât să fim pe veşnicie în iad fără speranţă de scăpare.

Acum haideţi să vă deschid să vă închinaţi!

I: Spuneţi-ne istoria icoanei!

P: Este făcătoare de minuni, izvorăşte mir chiar şi din fotografiile mele. […]

I: Totuşi, părinte, situaţia se îngreuiază.

P: Da, se îngreuiază. Către sfârşit merge timpul omenirii pe pământ. Către sfârşit mergem.

Al doilea Părinte, Părintele Gavriil

I: Sfinţia-voastră, ce ziceţi, Părinte Gavriil, despre cei care au luat AMKA (Numărul Matricol al Asigurării Sociale)?

P: Trebuie să îl înapoieze, este o datorie sfântă, pentru că AMKA este introducere şi logodnă a pecetluirii.

I: Este mărturisire să înapoiezi AMKA?

P: Da, este o formă de mărturisire, pentru că [omul respectiv] îşi asumă toate consecinţele [lipsei de asigurări medicale], până la moarte.

I: Adică creştinii care nu îl vor lua şi vor prefera să moară, vor merge [dincolo] ca martiri?

P: Da, ca martiri ai conştiinţei sunt egali cu martirii, dar nu au suferit martiriul sângelui.

I: Şi ce îi sfătuiţi pe oameni să facă?

P: Să înapoieze carnetul de sănătate, să nu îl mai folosească, pentru că acum pare simplu, dar apoi când vor introduce cardul inteligent va înlocui toate celelalte acte.

I: Lumea se teme că îşi va pierde locurile de muncă.

P: „Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri” (Mt. 10, 32-33).

P:I: Deci, nimeni nu trebuie să se teamă.

P: Asta înseamnă credinţa vie care crede că există viaţă după moarte. Aţi înţeles?

I: Pentru că există mulţi care au îndoieli şi spun: „Nu suntem siguri că este [pecetea], nu este încă …”.

P: După cum se prezintă documentul [legii], AMKA este un cod care se va transforma şi va înlocui toate celelalte documente.

I: Da, se spune că în cinci ani va fi înlocuit.

I: Ce altceva i-aţi sfătui pe oameni?

P: Asta, să nu primească şi să mărturisească. Nu există soluţie de mijloc în această chestiune.

„Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine” (Mt. 10, 37).

Şi în alt loc „Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie” (Mt. 10, 34).

I: Mulţumim, părinte, rugaţi-vă pentru noi.

P: Ceea ce vă spunem noi deja am făcut, am preferat să nu ne mai luăm pensiile [neavând AMKA].

* * *

P: Mi-au trimis răspuns de la Guvern, că se face excepţii pentru motive de conştiinţă.

I: Ce aţi spune lumii?

P: O bună mărturisire! Ca să nu-şi piardă sufletul, căci dacă câştigăm lumea toată şi ne pierdem sufletul, ce vom face?

I: Toate sunt deşarte.

Cititi va rog si:

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Parintele Paisie Aghioritul: „CHIAR SI ATUNCI CAND PRIMESTE BULETINUL, TOT SE LEAPADA DE HRISTOS”. Despre U.E., pecetluire si buletinele electronice

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button