X

Exista o legatura intre VACCINURI si SINDROMUL DOWN?

Iata comentariul cititorului Cosmin S.  postat la articolul CREDINTA? IN CE? Femeia care a avortat: “Mi-am trimis copilul în Rai, nu l-am lăsat în iadul de aici”. Cica a avut binecuvantarea duhovnicului …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poporul nostru este virusat, cum zice si Virgiliu Gheorghe intr-una din conferinte.
Am fost reeducati si reeducarea continua.

Mai intai ni l-au scos pe Dumnezeu, iar apoi ne-au umplut mintea cu toate prostiile.

De exemplu, in manualul de biologie de clasa a VIII-a, avem notiuni generale despre evolutionism, dovezi ale evolutiei vietuitoarelor, originea si evolutia omului..etc. Iar aspectele acestea se trateaza in manuale de zeci de ani. Copiii invata cum omul a evoluat din maimuta, se dau si imagini, ilustratii, etc.

Dupa ce invata lucrurile acestea la biologie, mai da omul o tura pe discovery si national geografic si afla ca unele animale isi abandoaneaza puii mai slabi, pentru a-i salva pe cei mai sanatosi si mai puternici, ca unele fiare salbatice isi omoara puii mai slabi, ca supravietuiesc doar cei puternici, selectie naturala…etc.

Si imediat in mintea omului se face o asociere: “bai, stai ca si eu sunt animal (evoluat??!!) doar zice la “carte” ca ma trag din maimutoi, deci sunt animal”.
Ei, si in felul acesta omul vede Biblia si Biserica, ca pe niste lucruri din alta era, le vede ca pe ceva metaforic. Crediteaza mai mult “stiinta” care ne-a indoctrinat zeci de ani la rand.


Iar acum vine lovitura de gratie, dupa lungul timp de reeducare, eugenia in forme moderne, care dupa cate vedem este usor acceptata de majoritatea oamenilor.
Iata asocierile: [manualul de biologie]-[OMUL-animal-evoluat]-[Biblia-“o metafora”]-[selectia naturala-triplu-test-amniocenteza-RH-etc.-avort eugenic- si toata pleiada de nebunii (planificare familiala, contraceptive, avort, triplu-teste, super teste, eutanasie, etc)]

Dar noi vorbim de eugenie ca si concept, caci in realitate, de cele mai multe ori, se omoara copii cu o sanatate superba.
De ce? Pentru ca diavolul este cel mai mare diversionist. Si a inventat niste teste ca un fel de ruleta ruseasca. Si dupa ce a reeducat oamenii, ii pune sa se omoare intre ei.

Acum sa vedem ce este si sindromul acesta down. Circula ceva pe ‘net, dar nu am gasit inca sursa, iata:
“In 1866 un doctor englez a descoperit o boala ciudata. Copilul afectat avea trasaturi mongoloide. Pentru ca doctorul se numea Down si boala se numeste Sindromul Down. Se banuieste ca sindromul ar fi aparut ca urmare a unei (primei) campanii de vaccinare din Anglia si din lume de fapt la 1796. Sindromul Down este considerat ca fiind prima afectiune congenitala cauzata de vaccin. In Germania primul caz a aparut in 1922 iar azi un copil din 700 se naste cu acest sindrom.”

Iar pe site-ul: http://www.parinti.com/CeestesindromulDown-articol-85.html
iata ce se raspunde:
“..28.05.07: Lucion
Avind doi copii mici dintre care unul urmeaza sa fie vaccinat prima data la 2 luni mie nu-mi vine deloc sa rid.Revenind la Sindromul Down, mea culpa daca-am gresit cu 2 ani…ironia ta nu-si are rostul.Unii medici sustin ca vaccinurile cauzeaza schimbari genetice ba mai mult aceste schimbari devin transmisibile. Pare logic daca realizam ca majoritatea vaccinurilor sint facute cu tesuturi de la diferite animale (embrioni de gaina, rinichi de maimuta verde etc) sau ca au in compozitie diferite otravuri (aluminiu, mercur, formaldehide etc). Organismul nostru (in special ficatul) face cu greu fata unui transfer de singe/proteine (de la om si aceasi grupa sanguina) daramite unor proteine de origine animala introduse direct in singe.

Re: Vaccinul?
..28.05.07: Cora
te rog sa-mi dai si mie un link la sursele care sustin ca o boala genetica cum este acest sindrom a fost cauzata de vaccinare… pina nu citesc, nu cred… iar eu am cautat acum citeva zile sa gasesc o legatura intre ceea ce spui tu si nu am reusit… poate mi-a scapat si de asta cer o sursa, dar serioasa, nu ce spune un ametit pe vreun site personal.

Re: Vaccinul?
..01.03.08: annya
Doamna Cora as vrea sa va povestesc ceva si dupa asta va veti gandi de doua ori inainte sa radeti.Vecina mea are un baietel cu sindromul Down cel mai ciudat e ca mai are 2 copii perfect sanatosi.primul copil la facut la 17 ani pe al doilea la 19 si pe cel mic care sufera de aceasta boala gentetica, la 21 de ani(deci varsta nu a fost un factor care putea afecta sanatatea copilului).Cu 2 saptamani inainte sa ramana insarcinata a 3-a oara a avut nevoie de fisa cu vaccinurile(dadea examenul de bacalaureat) pe care, s-a constatat k ii lipsea vaccinul antirujeolic.Atunci medicul i-a administrat acest vaccin.Cred cu tarie si la ora actuala ca acel vaccin a fost cauza ce a determinat boala celui mic”

Si aici ceva mai oficial:
Vaccinarea, contaminarea genetica si oncogeneza la om
http://quibono.wordpress.com/2010/04/10/vaccinarea-contaminarea-genetica-si-oncogeneza-la-om/
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2010/04/vaccinarea-contaminarea-genetica-si.html

Vaccinarea si mutatiile genetice : mobilitatea materialului genetic intre formele de viata
http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/10/24/vaccinarea-si-mutatiile-genetice-mobilitatea-materialului/

Foarte plauzibila teoria de mai sus, luand in considerare ca femeilor insarcinate li se prescriu vaccinuri, unul chiar obligatoriu “in Romania”.

Apoi testul RH, alta bâiguiala cu aliura stiintifica. Daca se descopera la mamica rh-negativ, iar fatul se presupune ca are rh pozitiv sau invers, mamica va fi vaccinata cu un coteil de substante menite chipurile sa rezolve “problema”. Cititi si va smintiti.

Apoi ne mai miram cum de se nasc copii cu sindrom down si alte anomalii si apoi dam dreptate diavolului si sistemului medical condus tot de el. Ca uite domle, vezi?, a avut dreptate medicul, rh-ul nu era bun, deci vaccinul……
Ce sa mai povestim…
Stiu femei care au avortat dupa amniocenteza datorita procedurii si care in continuare fac amniocenteza si zic ca e ff buna si o recomanda si altor femei….
A inebunit lupul frate…Daca nu aruncam televizoarele pe geam…ne fac astia KO…
Doamne ai mila de noi!

   Cititi va rog si:

In Romania copii au fost voit infectati cu SIDA in timpul campaniilor de vaccinari impotriva hepatitei B …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Iată traducerea și site-ul unde găsiți informația căutată: ,,În 1866, un medic englez a descris o boală foarte ciudată. Numele lui era Down. Copiii bolnavi arătau ca şi mongolii. De aceea astăzi îl numim sindromul Down. Trebuie să adaug că acest sindrom este rezultatul vaccinărilor răspîndite de Jenner în 1796. Sindromul Down este probabil prima boală congenitală cauzată de vaccinări. În Germania, primul copil cu sindrom Down demonstrat a fost raportat în 1922. Astăzi, unul din 700 de nou născuţi suferă de această boală.”
    Dr. Buchwald. doctor în medicină

    “In 1866, an English physician described a very strange illness. Children looked like Mongols. His name was Down. That’s why we call it Down’s Syndrome today… I should add that this syndrome is a result of the vaccinations carried throughout England by Jenner in 1796… It (Down’s Syndrome) is probably the first congenital disease caused by vaccinations. In Germany, the first child with evidence of Down’s Syndrome was reported in 1922. Today, one in every 700 newborns has it.”
    – Dr. Buchwald, MD
    http://www.whale.to/vaccines/buchwald9.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button