X

„Si de nu s-ar fi scurtat acele zile …”

Sfânta Evanghelie după Matei, 24, 22:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile. 

Sunt multi care adera la tot soiul de teorii fundamental gresite, ori deoarece nu inteleg ca finalul nu este antihristul, ci Parusia, ori deoarece sunt atat de cimentati in material incat spera ca Pamantul, asa cum il stim, sa tina o vesnicie sau macar cat mai mult timp.

Asa se face ca admit ei ca mai devreme sau mai tarziu vor incepe semnele clare ale inceputurilor vremurilor apocaliptice, ca de exemplu: ultimul razboi sau instaurarea NOII ORDINI MONDIALE sau cipuirea, eGuvernarea, internetul obiectelor si disparitia banilor. Dar tot ei vin imediat cu completari de genul:

–          Dupa ultimul mare razboi va fi pace si bine zeci de ani … Intreb insa: ce pace si ce bine sa fie intr-o lume politic corecta, plina de sodomie si desfrau, cu indivizi cipuiti intr-o societate de tip Big Brother, cu un „crestinism” ecumenist in care adevaratii ortodocsi vor fi prigoniti?

–          Se va instaura eventual NOUA ORDINE MONDIALA dar antihristul va veni mult timp dupa aceea. La asta adera de obicei cei ce confunda NOM cu fNOM:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Zic ei „eventual”, deoarece sunt baricadisti si viseaza sa invinga ELITELE prin mijloace lumesti.

–          Va fi cipuire, eGuvernare, internetul obiectelor si disparitia banilor, dar va mai trece multa vreme pana la semnul fiarei. Teoria aceasta o imbratiseaza cei ce nu vad nici o legatura intre cele doua chestiuni sau care admit ca o oarece legatura ar fi, dar sunt cimentati in material, in mica lor lume plina de planuri individuale de viitor. Si atunci gasesc motivatii: iata, n-au venit inca Enoh si Ilie. Sau: iata, inca nu au construit templul. Sau: iata, sunt inca foarte multi credinciosi pe acest Pamant. Acestora le spun insa: vremurile apocaliptice nu incep cand vor veni cei doi profeti. Atunci vor fi deja in toi. Cat cred ei ca dureaza sa contruiasca Templul, din moment ce toate sunt pregatite? Unde-i vad ei pe acei atat de multi credinciosi adevarati? Ca se trezesc din ce in ce mai multi e una, dar cat reprezinta ei in marea masa de habauci new age, atei si ecumenisti? Sau ei asteapta pana nu va mai fi nici un credincios pe pamant? Unde au citit asta?

O principala componenta comuna a celor ce imbratiseaza teoriile de mai sus este aceea ca nu leaga lucrurile intre ele. Caci nu va fi razboi si atat. Nici cipuire si atat. Nici NOM si atat. Ci vor fi toate la un loc. Si daca bunul Dumnezeu ingaduie sa inceapa toata aceasta mega grozavie, inseamna ca e cam gata: se implinesc profetiile din Sfanta Scriptura si din scrierile Sfintilor Parinti:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Pomenirea Cuviosului NIL izvorâtorul de mir. Profetia sa despre ANTIHRIST

Pomenirea Sfantului Cuvios NIL ATHONITUL. Sa ne reamintim de extraordinarele sale PROFETII despre ANTIHRIST si MUNTELE ATHOS …

PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …

Profetia Sfantului CALINIC de la Cernica despre 1992, inceputul SFARSITULUI LUMII …

Sfantul EFREM SIRUL despre ANTIHRIST …

Parintele PAISIE AGHIORATUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Si daca incep, nu vor dura zeci de ani, caci praful se va alege … De aceea deci ni se spune:

Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.

Deci perioada va fi scurta. Si atentie: vor fi si „cei alesi”. Asta apropo de cei ce gresit zic ca sfarsitul va veni atunci cand nu vor mai fi credinciosi pe pamant.

Doamne ajuta!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button